• (4-04-2015, 14:39)   
  •   0   
  •  584 
Чанта Бъркин

Чанти от модна къща " Хермес - обект на желанието на много светски дами и обикновени модата, които обичат красиви и удобни неща.

За разлика от много от нещата, известни дизайнери, тези чанти е заобиколен легенди и интересни истории, в които може да се смята като красива приказка или да се отнася с абсолютна сериозност: така или иначе, но тези луксозни аксесоари са елегантни, удобни и най - важното-труднодостижимы. Факт е, че за да получите една от тези торбички, не е достатъчно да плати парите: трябва още чакам (понякога повече от 2 години), тъй като в тяхното производство при дизайнери отива доста време, а иска да притежава такова нещо, много.

Сред всички модели заслужават специално внимание чанта Бъркин от Хермес: история на появата им е заобиколен от легенди и днес, на тях сред определени социални слоеве има голямо търсене. Важна роля в това изигра звездата на: находчиви собственици на модна къща " достатъчно рано са разбрали, че най-добрата реклама е тази, която го направи знаменитост, защото хората искат да им подражават. Така се случи и с торби Бъркин: например, днес Виктория Бекъм има около 40 такива чанти, както и създаване на модел на приписват на известната певицата, актриса и просто светско характер на 80-те години - Джейн Бъркин.

Разнообразие от женски чанти на HermesМодели чанти на Hermes са различни, но ги обединява стил: строг и елегантен. Тук ние не отговарят на изобилието декор: цветни камъни, поставяне на вериги - всичко това е Хермес е оставил за реализиране на идеите на други модни къщи. Елегантен стил, монофонични цвят, няколко ленти и мека естествена кожа, единственото украшение на тези торбички.

Хермес БъркинДамски чанти на фирма Бъркин - това е чанта фирма Хермес, обаче Бъркин като модел за чанти и вече е станал толкова популярен и толкова се откроява със своята история на създаване и начин на продажба, които я отделят в отделна марка. С една страна, така че тя има, обаче, ако погледнем от друга страна, е официално отделна марка "Бъркин" не съществува.

Чанта Бъркин има красив външен вид. Тя элегантна, е предназначена за носене в ръка, и достатъчно вместительна благодарение на трапецовидна форма.

История чанта БъркинДамска чанта Бъркин, наречени в чест на актрисата Джейн Бъркин. Казват, че идеята създаване на чанта с произход от самолет, когато по една щастлива случайност седене Джейн се оказа близо до мястото на председател на управителния съвет на Hermes Жан-Луи Дюма. Момичето каза Жану-Луи за проблема с избора на чанта: много красиви модели, но е неприятно, и след това председател обещал на Джейн да се направи точно за нея такава чанта, с която тя не расстанется никога. Така и стана: чанта е създадена, и я отличала не само външната естетика, но също и от качеството и комфорта, който така липсва на Джейн в другите чанти. Естествено, тази универсална модел наречен в чест на певицата, който е вдъхновен създател.

Колко струва чанта Бъркин?Чанта Бъркин от Хермес е на стойност 7500 щатски долара без данъци от продажби. Ако тя шьется от кожа на екзотични животни, а цената му може да се увеличи до шестизначных цифри. Основната ценообразующий фактор - това е материалът, от който е създаден чанта, и колкото по-скъпо е кожата, толкова по-висока е цената на продукта.

Въпреки факта, че днес, в света на изделия от естествена кожа, а още повече, от кожа на екзотични животни, получава смесени оценки, и противниците на изделия от естествена кожа и кожата, все повече и повече, компанията Хермес не се отказва от своя принцип и създава само кожени аксесоари.


Други популярни модели чанти на HermesЧанта Hermes Kelly

Чанта Kelly - още много интересен модел от Хермес. Тя, също както и Бъркин, има лека денивелация, трапецовидна форма и се различава от легендарния модел само хоризонтално разположено колан, който служи като закопчалка и едновременно с това е декор. Такава чантата може да се носи по дългия или късия колана си.

Чанта Hermes Constance

Модел Constance - по-малък елегантен вариант, отколкото останалите модели чанти на Hermes. Тя е представена в различни цвята: червено, ярко зелено, жълто, оранжево или синьо чанта Hermes ще се превърне в ярък акцент в образа. Я украсява обтегач във формата на голяма буква Н.

Чанта Hermes Picotin

Може би това е най-типичният модел сред колекциите на Hermes. Picotin има високи меки брони, благодарение на което формата му прилича на малка чанта. Цвят, както винаги, ярък. Този модел може да застегиваться на замъка, така че може без опасения да се поставят в чанта ценни неща. Picotin има широки удобни презрамки, със средна дължина.

Как се отварят чанти Hermes?Чанти Хермес се отварят само с помощта на ключ: във всяка аксессуаре има индивидуален замъка, към който е прикрепен малък ключ.
Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин

Чанта Бъркин