• (4-04-2015, 14:44)   
 •   0   
 •  344 
Клатч Хермес

Марка Хермес - това винаги е гаранция за качество и индивидуалност. Той толкова внимателно се отнася до фин детайл техните чанти, че може да не се съмняваме, че сте станали собственик на този шедьовър. В колекция 2013 година, се сервира голямо разнообразие от чанти, но най-вече привлича вниманието на клатч Хермес. Сега този аксесоар може да побере в себе си таблет и други важни дреболии модерно момиче и при това да остане красив, елегантен и чист.

Клатчи от марката HermesОткакто през 1956 г. е построена първата чанта, посветена на актриса Грейс Кели, чанти на марката Hermes, станаха много популярни. Те са символ на принадлежност към определен слой в обществото - красиви, изискани и в същото време в тях не се отразява модни разработки и те са актуални винаги.

Малко по-късно се появи чанта Бъркин, лицето му стана още една актриса Джейн Бъркин. Това стилни и красиви чанти.

Клатчи Бъркин достатъчно вместительны и в тях спокойно може да се сложи таблетка и други много важни неща.

Клатч Бъркин е преди всичко:


 • Качество на материала и обработката. Такава клатч може да продължи поне десет години.

 • Простор. Въпреки малките си понякога размери, в него може да се постави достатъчно много неща.

 • Красив и стилен дизайн. Модели от тази марка винаги е много женственны и са просто истински шедьовър. • От какъв материал шият клатчи Хермес?  Разбира се основният материал за производство на стилен аксесоар е добре обработена телешка кожа. Въпреки че наскоро са били освободени модели от кожа на крокодил и щраус. Те привличат много изгодно се различава от другите модели и много дами мечтаят да ги закупите. Така че, ако сте фен на тази марка, след закупуване на портфейла-клатч Хермес вие няма да съжалявате. Качество, издръжливост и елегантен дизайн, не ви оставят безразлични и тази чанта ще се превърне в любимата си.
  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес

  Клатч Хермес