• (4-04-2015, 14:44)   
 •   0   
 •  233 
Чанти Карло Пазолини

Ето и дойде пролетта. Водеща на световния пазар марки на дрехи и обувки са представили модницам и модникам своите нови колекции. Ярки, цветни, изразителни и необичайни - интересно е да се проследи тенденциите, за да изберете нови дрехи за пролет-летния гардероб. Един от най-тенденция и водещи търговски марки обувки и аксесоари е марка Карло Пазолини, асортимент от които винаги е интересно да се изследват, за да разберат, на което се придържат в създаването на модерно и актуално начин. Колекция на обувки на Карло Пазолини пролет-лято 2013 наистина заслужава внимание: ярки цветови комбинации, с класически пастелни цветове, необичайни токчета различни форми и видове (дори и прозрачно опции) в състояние да се превърне в стилен акцент на пролетния и летен начин на всяко момиче. Що се отнася до аксесоари, марката остава вярна на своите приоритетите - стилни чанти, портфейли, шалове и колани създават завършен образ и добавете изтънченост и чар.

Чанти от Сarlo Рazolini - печеливш вариантДамски чанти Карло Пазолини се различават съвършенство на форма и цвят с попадение в целта. Търговска марка не издава своите канони - както и преди, лаконичността и неоспоримо майсторство на изработката влюбляет в себе си от пръв поглед. Но, все пак, чанти Carlo Рazolini са надарени с някои актуални линии - богата цветова гама диктува яркостта си в създаване на изображение, характерни за новия сезон.

Портмонета Сarlo РazoliniНе изостават по стил и качество и портмонета Карло Пазолини, изпълнени в най-разнообразни расцветках, като са подбрани по обувки, така и по-съзнателни ярки модели. В избора на чантата важна роля играе функционалността и предназначението. Има различни видове женски портфейли:

 • портмонета, изпълняващи ролята на малка чанта;

 • малки "монетницы";

 • класически форми или като допълнение към чантата си, често са подбрани в тон. • Правилно избраният от чантата може да подчертае вашата индивидуалност, а по-съзнателни помия - посочи лесно отношение към детайла. През този сезон, все още е най-често срещаната форма на портфейли е правоъгълник. Въпреки че при някои дизайнери подходящи са станали големи възможности, форма на кръг, сърца и други, но най-актуалния в чантата си Сarlo Рazolini - неизменно правоъгълен, различни цветове и обеми.

  Тенденцията клатчи от Сarlo Рazolini  Остават популярни и клатчи Карло Пазолини. Тази чанта отдавна е популярна сред женското население на планетата. Малка и удобна, но в същото време е достатъчно функционална - тя ще се превърне в стилен аксесоар в създаването на индивидуален начин. През този сезон клатчи Сarlo Рazolini, равноценно сумкам, съчетани с цвета на обувките, но не винаги е идеална. Това е, лек оттенък може да не съвпадат. Към бял балеткам с пръсти лек ментов цвят Carlo Pazolini предлага да изберете чанта наситено с ментов оттенък. Между другото, този цвят е един от фундаменталните в новата колекция на марката. Също дамски чанти Карло Пазолини изпълнени в модерен оранжеви, виолетови, сини, жълти, здраво коралови нюанси, и, разбира се, класическите бели и черни варианти.

  Линия малки аксесоари Сarlo Рazolini  Марката Carlo Pazolini обича детайлите. Така че, част от колекцията аксесоари неизменно са шалове с различни размери и цветови комбинации. Обикновена шалове подбрани в цвят на останалата част от колекцията, а ето и разноцветни варианти - това е полет на фантазията на дизайнерите. Извън всякакво съмнение, шалове от последната колекция на Carlo Pazolini трябва да се обърне внимание на всяко момиче, следващата най-новите модни тенденции. Колани също са описани подходящи расцветками и разнообразие от форми - от тоненьких талиевых поясков до по-широки модели.
  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини

  Чанти Карло Пазолини