• (4-04-2015, 14:46)   
 •   0   
 •  376 
Чанта Givenchy

Модерна дама не може да представя живота си без този аксесоар като ръчна чанта. Портфейл, телефон, косметичка, любим приспособление, чадър какво само не се приютява в своите дълбините на тази вярна жена спутница. Модна индустрия предлага огромен избор от женски чанти. Дизайнерите на най-известните марки неуморно се трудят над актуални модели и не престава да учудва своите фен на нови шедьоври.

Чанта Givenchy - малко историяGivenchy (Givenchy) - луксозна френската модна марка, основана от френския моден дизайнер Юбером Givenchy. Историята на марката започва през 1952 година. Оттогава аксесоари, обувки, дрехи, чанти, козметика и парфюм са предмет на истинската страст на модата.
Първата колекция чанти на Givenchy е изпълнена от достатъчно евтини материали. Все пак, въпреки този факт, тя е в състояние да спечели благоволението на жителите на френската столица.

В продължение На дълго време муза Юбера Givenchy е на известната актриса Одри Хепбърн. Именно тя е първият модел, рекламировавшей чанти на марката. Тя също така участва в разработването на модели театрални костюми, за което couturier е бил удостоен с такава висока награди като "Оскар".

Дамска чанта Givenchy притежава ненадминат чар. Оригиналния дизайн е символ на френската изисканост и елегантност. Модата от цял свят ценят оригинална чанта Givenchy за:


 • елегантен дизайн;

 • безупречно качество;

 • неординарную фактура;

 • выразительную простота и елегантност. • Маркови чанти Givenchy  През 1995 г. Hubert Givenchy напуска модната Къща и поста на творчески директор на Рикардо зае Менгеме. Точно с пристигането си започна нов етап в историята на развитие на марката. Съвременни модели чанти на марката са станали по-экспрессивными. Въпреки това, както и преди половин век, те се отличават с елегантност форми и аристократичным дизайн.

  Дизайнерите на марката използват в своя творба само в престижна материали: мягчайшую замшу, телячью и екзотична кожа на най-добрите шалове, а също и прекрасен текстил и модерни материали като пластмаса. Създаване на нови модели чанти Givenchy те умело се смесва актуални тенденции и материали с класически форми.

  Доказателство за това може да служи культовая модел чанта Givenchy Антигона. Този класически модел, с леко заоблени ръбове многократно переиздавалась. Във всяка сезонни колекции от дизайнери марката предлага още эффектную версия на тази прекрасна чанта.

  Съвременни модели на чанти Givenchy  В новите колекции чанти на марката са налице изключителни модели, които могат да станат "връхната точка" на образа. Класическите кожени чанти Givenchy удари си елегантност и женственост. Елегантен, но много шик дизайн на тези чанти покорява с поглед и привлича към себе си възторжени погледи.

  Наред с традиционните варианти на дизайнерите на марката се предлагат и авангардни модели. Много ефектно изглеждат ярки издължена правоъгълна чанта, черна чанта Givenchy, украсени с щампи с изображения на женски лица, и не по-малко актуални велурени чанти Givenchy.

  В арсенала на марката и по-изразителни възможности. Като неясно модел Rottweiler. Тази няколко устрашающая чанта выгладит достатъчно екстравагантно. Трябва да се отбележи, че изображението свиреп кучешки муцуни няма да ни уплаши модата. Модел е раскуплена почти веднага след появата в магазините на модните бутици.

  Елегантни чанти Givenchy от велур, кожа и други актуални материали са изключително удобни и функционални. Те са отлично съчетани с всички дрехи почивка и подходящи за ежедневна употреба и за специални поводи.
  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy

  Чанта Givenchy