Всичко от света на
модата

Хлое

4-04-2015, 14:47
681
0
Хлое

Въпрос на стил и форма на модна къща Хлое много демократичнее много известни модни къщи, тъй като той не отчита тенденциите и създава неща за стила, който, както е известно, извън мода.

Хлое е създаден през 1952 г., и така се случи, че той е събрал няколко талантливи модни дизайнери, които след това са се превърнали в символи на движението Le Style. Когато тук дойде един гениален майстор на Карл Лагерфелд, това жилище се е променил, и тази марка се е придвижил на нов етап, като на пиедестал на висшата мода.

Основните характеристики на стила на женските чанти ХлоеЧанти Хлое се отличава от продуктите на други модни къщи уникален стил, който е много леко съобразена с новите тенденции. Външния вид на всяка колекция уникален, и това е основната черта на Хлое. Ако други модни къщи се придържат към основните черти и често чанти няколко сезона са много сходни помежду си, се различават само цвят или декор, Хлое постъпва по друг начин: този модерен дом създава всеки път нови форми и орнаменти, както и чрез сравняване на няколко колекции, не винаги може да се досетите, че ги създава една група дизайнери.

Чанти See By ChloeМогат да се разграничат две основни групи чанти Хлое: големи, които може да се носи на рамо или в ръка и малки клатчи.

Всичко това са прости, но изискан и естетичен вид: като чанти може да се носи на всички дейности, независимо дали това е тържествен случай или всекидневния екскурзия на работа.
В стилевом отношение те са доста демократични: ежедневни, класически, романтичен и много други стилове могат да се вземат тези универсални чанти, които благодарение на умело ректора на външен вид не съществуват отделно от начина, а хармонично се вписват в него.

Големи кожени чанти ХлоеГолеми чанти Хлое изглеждат масово и имат декор под формата на кожени колани, замъци и бантов. С изключение на няколко модела декор не привлича вниманието към себе си, но прави вид чанти нетривиальным и стилен.

Днес придоби популярност дамска чанта Chloe с лък: невъзможно е да се разбере, отколкото е била причинена от идеята на този модел (която има 2 варианта на изпълнение: масивна правоъгълна чанта и малка кръгла през рамо), но тя изглежда доста закачливо на фона на останалите аксесоари със строги линии. Лък массивен, е невъзможно да не се забележи. Той е украсен с метални златист оттенък на мини модели на чанти, а на голяма, тя е изцяло метален.
Тази кожена дамска чанта Chloe е прекрасен избор за романтичен стил. Други големи чанти са плавни линии и изглеждат женствени и строго.

Клатч КлоиКлатч Хлое не е на оригинални функции, с изключение на жълт модел, който е узорчатую кожата и мини-дръжката, в случай че тя ще се използва не като клатча. По принцип, клатчи изглеждат много по торжественнее огромни чанти и е очевидно, че повечето от тях проектирана за използване и за официални събития.
Елегантен стил чанти, позволява им да се носят до всички заедно: и към роклята, и за покритие.

Портмонета ХлоеТази компания произвежда и портмонета, които не отстъпват по своето качество и външен вид сумкам.

Портмонета Клои създадени в класически стил и имат по-малко цветови варианти. Често портфейли Хлое черно, червено или бежово на цветя. Те са изработени от мека кожа, която дълго време запазва атрактивни на вид и приятни на допир.

Как да се различи оригинала чанти Chloe от фалшификати?Чанта Хлое достатъчно е лесно различим от фалшификатите:


 • Тегло. Оригинална дамска чанта, независимо от своя огромен външен вид, достатъчно лесни.

 • Марка. Модна къща поставя гравиран надпис върху кожата или метални части на чанти. Надписи не хващат окото, но при разглеждане може да се види, кой е авторът на продукта.

 • Качество. Определено, чанти и портмонета Хлое зашити са: компанията просто не може да си позволи неравните шевове, лошото качество на кожата и метал. Спретнат външен вид чанти говори за това, че тя е оригинална.

 • Сайтът. На официалния сайт на модна къща " могат да се видят неща като последните няколко сезона, включително текущата, така оригинал и закупуване могат да бъдат визуално сравнение. Ако чанти не на сайта, означава, че е фалшив.

 • Подплата. Вътре в чантата винаги плътна и гладка подплата. Ако тя мятая или тънка, и се вижда, че тя сълзотворен вече няколко месеца - това е фалшива.

 • Цената. Оригинални чанти Хлое имат определена ценова категория и върху тях не могат да бъдат отстъпки до 60%, 70%, 90%.


 • Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое
  Интересен по темата
  Тоалетна вода Сhloe
  Тоалетна вода Сhloe
  Тоалетна вода Сhloe се радва на огромна популярност както сред звездите на шоу-бизнеса, така и сред останалите жени. Техните аромати разнообразни,
  Чанти Mexx
  Чанти Mexx
  Холандската марка Mexx всяка година радва своите фенове с качествени и стилни неща. Модни линии постоянно се разширяват, допълват с нови аксесоари,
  Клатчи Луи Viton
  Клатчи Луи Viton
  Малки и много елегантни, на пръв поглед непрактичные. Всичко това може да ви дойде на ум, ако вие никога не сте виждали клатч Louis Vuitton. В
  Дамски чанти Луи Viton
  Дамски чанти Луи Viton
  Дамски чанти на Louis Vuitton са изпълнени задържани в стил: едва ли може да се намира на модел, наситено украсена кристали или каишки, а също и
  Чанти Pierre Cardin
  Чанти Pierre Cardin
  Чанта на известна френска марка Pierre Cardin - това е въплъщение на шик и елегантност. Те са свидетелства за високото материално положение, различен
  Кожена черна чанта
  Кожена черна чанта
  Кожена черна чанта - това е най-универсален аксесоар, който със сигурност има всяка жена. Тя е подходяща под всеки стил и всяка дреха. Повече за него
  Чанти Burberry
  Чанти Burberry
  Чанти от световно известни марки Берберри обожават жените във всички страни на света. Елегантност, лаконичността и ненадминат стил отличават
  Чанти Зара
  Чанти Зара
  Чанти на марката Zara - това е перфектната комбинация от ниска цена, отлично качество, страхотни форми и практичност. Модели за всеки вкус ще зарадва
  Обувки Клои
  Обувки Клои
  Обувки на известния френската марка Chloe качественна и много разнообразна. Ботуши, обувки, ботуши, се различават удобство, практичност и