• (4-04-2015, 14:47)   
 •   0   
 •  237 
Хлое

Въпрос на стил и форма на модна къща Хлое много демократичнее много известни модни къщи, тъй като той не отчита тенденциите и създава неща за стила, който, както е известно, извън мода.

Хлое е създаден през 1952 г., и така се случи, че той е събрал няколко талантливи модни дизайнери, които след това са се превърнали в символи на движението Le Style. Когато тук дойде един гениален майстор на Карл Лагерфелд, това жилище се е променил, и тази марка се е придвижил на нов етап, като на пиедестал на висшата мода.

Основните характеристики на стила на женските чанти ХлоеЧанти Хлое се отличава от продуктите на други модни къщи уникален стил, който е много леко съобразена с новите тенденции. Външния вид на всяка колекция уникален, и това е основната черта на Хлое. Ако други модни къщи се придържат към основните черти и често чанти няколко сезона са много сходни помежду си, се различават само цвят или декор, Хлое постъпва по друг начин: този модерен дом създава всеки път нови форми и орнаменти, както и чрез сравняване на няколко колекции, не винаги може да се досетите, че ги създава една група дизайнери.

Чанти See By ChloeМогат да се разграничат две основни групи чанти Хлое: големи, които може да се носи на рамо или в ръка и малки клатчи.

Всичко това са прости, но изискан и естетичен вид: като чанти може да се носи на всички дейности, независимо дали това е тържествен случай или всекидневния екскурзия на работа.
В стилевом отношение те са доста демократични: ежедневни, класически, романтичен и много други стилове могат да се вземат тези универсални чанти, които благодарение на умело ректора на външен вид не съществуват отделно от начина, а хармонично се вписват в него.

Големи кожени чанти ХлоеГолеми чанти Хлое изглеждат масово и имат декор под формата на кожени колани, замъци и бантов. С изключение на няколко модела декор не привлича вниманието към себе си, но прави вид чанти нетривиальным и стилен.

Днес придоби популярност дамска чанта Chloe с лък: невъзможно е да се разбере, отколкото е била причинена от идеята на този модел (която има 2 варианта на изпълнение: масивна правоъгълна чанта и малка кръгла през рамо), но тя изглежда доста закачливо на фона на останалите аксесоари със строги линии. Лък массивен, е невъзможно да не се забележи. Той е украсен с метални златист оттенък на мини модели на чанти, а на голяма, тя е изцяло метален.
Тази кожена дамска чанта Chloe е прекрасен избор за романтичен стил. Други големи чанти са плавни линии и изглеждат женствени и строго.

Клатч КлоиКлатч Хлое не е на оригинални функции, с изключение на жълт модел, който е узорчатую кожата и мини-дръжката, в случай че тя ще се използва не като клатча. По принцип, клатчи изглеждат много по торжественнее огромни чанти и е очевидно, че повечето от тях проектирана за използване и за официални събития.
Елегантен стил чанти, позволява им да се носят до всички заедно: и към роклята, и за покритие.

Портмонета ХлоеТази компания произвежда и портмонета, които не отстъпват по своето качество и външен вид сумкам.

Портмонета Клои създадени в класически стил и имат по-малко цветови варианти. Често портфейли Хлое черно, червено или бежово на цветя. Те са изработени от мека кожа, която дълго време запазва атрактивни на вид и приятни на допир.

Как да се различи оригинала чанти Chloe от фалшификати?Чанта Хлое достатъчно е лесно различим от фалшификатите:


 • Тегло. Оригинална дамска чанта, независимо от своя огромен външен вид, достатъчно лесни.

 • Марка. Модна къща поставя гравиран надпис върху кожата или метални части на чанти. Надписи не хващат окото, но при разглеждане може да се види, кой е авторът на продукта.

 • Качество. Определено, чанти и портмонета Хлое зашити са: компанията просто не може да си позволи неравните шевове, лошото качество на кожата и метал. Спретнат външен вид чанти говори за това, че тя е оригинална.

 • Сайтът. На официалния сайт на модна къща " могат да се видят неща като последните няколко сезона, включително текущата, така оригинал и закупуване могат да бъдат визуално сравнение. Ако чанти не на сайта, означава, че е фалшив.

 • Подплата. Вътре в чантата винаги плътна и гладка подплата. Ако тя мятая или тънка, и се вижда, че тя сълзотворен вече няколко месеца - това е фалшива.

 • Цената. Оригинални чанти Хлое имат определена ценова категория и върху тях не могат да бъдат отстъпки до 60%, 70%, 90%.


 • Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое

  Хлое