• (4-04-2015, 14:47)   
 •   0   
 •  643 
Дамски чанти Луи Viton

Понякога е трудно да се повярва, че делото на един гениален майстор може да продължи повече от 200 години, но това, което е възможно, ни доказва модна къща, специализирана в продажба на чанти и куфари клас "лукс". Става въпрос за Louis Vuitton: по булевард Шанз-елизе и досега се виждат следи от дейността на майстор Луи, който е създаден през далечната 1854 година си търговски дом.

Когато-тогава този човек ходи пеша 400 км, за да стигнем до Париж и да стане ученик на майстор, и след това да продължите семейно дело на своя баща-дърводелец. Louis Vuitton се превърна в направя сандъци, и слава е за него като за добро съветника бързо се разпространила из френската столица: към него е чуло, и на все повече хора, и след това той се основава на това, което днес е съобразена такива думи, като качество и шик. Разбира се, става дума за женските чанти Louis Vuitton.

Колко струва женската чанта на Louis Vuitton?Louis Vuitton създава луксозни аксесоари, в средната ценова категория женски чанти варира в района на 1500 долара.

Трябва да се отбележи, че в този модерен дом никога не са доволни промоции и разпродажба, придържайки се към философията, че ако създадена нещо, което никой не харесва, то трябва да се унищожи. Това е напълно възможно, че тази позиция има и практическа полза, намаляване на броя на фалшификати.

Придобиване Vuitton чанта трябва да са само в бутиците на модна къща " или в интернет магазин на официалния сайт.

Новата колекция на женските чанти Луи VitonМодни чанти Луи Viton изпълнени в наситени тихо цвята - синьо и череша. Може би, Louis Vuitton през този сезон игнорира модни тенденции, както и винаги, диктуя свои правила.

Дамски кожени чанти Луи Viton, изглежда класически, с минимално количество бижута. Функция тапицерия кожа в присъствието на известната цял свят монограм на модна къща.

В колекцията достатъчно внимание отделено на модели, които носят по дългия колана на рамото му. Днес чанта Louis Vuitton с малки размери и с правоъгълна форма. Кожата е матирана, лакови изделия-малко: в тази колекция не седеф и блясък, както в предишните сезони.
За разлика от ежедневни, плажни чанти Луи Viton са пълни с цветове: бежово-обикновена или зелени с ярки флорални принтом ще е чудесно се вписват в морската среда.

Модели на чанти Луи VitonНяма толкова много модели чанти на Louis Vuitton, въпреки това, всяка от тях е изпипана до най-малкия детайл и гениалния в изпълнение.


 • Чанта Louis Vuitton Алма. Това е една от най-известните модели от Луи Viton, и специално внимание привлича бяла чанта, която е направена от лаковой на кожата и отсвечивает нежна седеф. Тя има сянка тепленного мляко и отговаря на елегантния начин на френска дама.

 • Чанта Louis Vuitton Neverfull. Има лека денивелация, трапецовидна форма и гъвкави брони. Тя е идеална за стила casual.

 • Louis Vuitton Artsy mm. Този модел на модна къща Louis Vuitton е малко по-различно от другите аксесоари от този вид на гъвкавата си конструкция и брелком на ремешке в цвета на основния тон чанти. Достатъчно нежен и мек модел, който е направен от матирана кожа подчертават начин на луксозни жени. При създаването на този модел са използвани два неутрални цветове: бяла и черна чанта на Louis Vuitton.

 • Чанти Louis Vuitton Спиди. Си форма на този модел напомня компактен вариант сундучка, и освен това, тя е по-голяма метална бляшку на кожен ремешке в предната част, който визуално прилича на замък. Както и всички останали модели, тя е украсена с монограм на модна къща.

 • Чанта Louis Vuitton Vernis. Един от най-забележителните модели от Louis Vuitton. Може да се носи на рамо или в ръка. Тук воплощено интересно цветово решение, което допринася за разнообразието в модел на тази марка: основният цвят изпълнение на черно, а рамка изпълнено в мека бежевом оттенке. Има и цветен вариант с цветни, ярки принтом.


 • Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton

  Дамски чанти Луи Viton