• (4-04-2015, 14:47)   
 •   0   
 •  274 
Клатчи Луи Viton

Когато чуете името на модна къща Луи Viton, в главата ми веднага възниква снимката с логото на марката. Много модели наистина са изработени в класическите линии на чанти и аксесоари от дизайнери на тази марка, но има и много неочаквани и дори внезапна модели. Помислете за няколко клатчей Луи Viton, които са станали много популярни сред известни личности:


 • Клатч Louis Vuitton Къртни. Въпреки доста нееднозначно поведението на известни личности и я съмнителна репутация, дизайнери са разработили малка чанта в нейна чест. Неяснота звезди вдъхнови Марк Джейкъбс за създаване на модели със златисти шипове със стил глем-рок. Клатч украсена с 33-цветен монограм на марката.

 • Клатч Louis Vuitton Sofia Coppola. Приятелка и муза на известния дизайнер го вдъхновява за създаването на модели на клатча в кафяво-зелени тонове с фирмени лого. Малка чанта е с традиционна закопчалка. Сред звездите на този модел се радва на висока почит у Рейчъл билсън изключване, Рейчъл Вайс и най-София.

 • Клатч Louis Vuitton Еva. Тази чанта е създадена в чест на модели на Ева Херциговой. Стилен клатч Louis Vuitton Еva има две дръжки във формата на къси вериги, както и има дълъг ремък през рамо. Клатч Ева Луи Viton не е много различна от останалите модели, но той е много функционален и може да се използва като чанта. • Да се научим да избират клатчи Луи Viton  Сега няколко думи за това, как да се различи оригинала от фалшифициране. Винаги обръщайте внимание на материал клатча Louis Vuitton. Кожа винаги е мека и гладка, вие никога няма да видите изпъкнали нишки или неравни шевове. Вътре изделия винаги има кожена ярлычок с информация за този продукт. Всички клатчи направени от едно парче материал, така че шева отдолу или еднакво разположение монограми нагоре веднага след това ще бъде даден фалшив.
  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton

  Клатчи Луи Viton