• (4-04-2015, 14:50)   
 •   0   
 •  432 
Чанта Келвин Клайн

Много може да се научи за една жена, само като се потърси в чантата си. Класически, чанта винаги избирахме под обувките, но съвременните тенденции не съветват да правя това. Обемна спортни и малки клатчи, скромен бизнес и зрелищни лачени чанти - за всички случаи на живота при жените е задължително да има подходяща. Правилно подбрани и стилна чанта ще добави пикантност дори в най-скромните и прости дрехи.

Дамски чанти CK (Cаlvin Klein) отдавна са обект на охка много fashionistas и отличен себе си са се доказали на пазара аксесоари.

Екскурзия в историята

Около създателя на тази модна къща Келвина Кляйна винаги е имало много слухове и скандали, но това не пречи да се създаде производство фурор неща. Историята на марката започва през 1968 г., и в продължение на много години тя е адвокат на модата и световно призната марка. Популярността на Келвину донесе колекция мъжки облекла, основана през 70-те години, след нея се появи линия за момичета и колекция от спортни облекла. По-късно е пусната серия от облекла и аксесоари от кожа.

В настоящия момент фирмата произвежда няколко основни линии дрехи и аксесоари, сред които jeans, casual и други.

Характерна особеност на аксесоари Сelvin Klein е простота и елегантност, и в същото време роскошность материали и облицовки.

Дамски чанти Сelvin Klein-често обемна, вместительные, но при това много добри и впечатляващи. Те отлично се вписват под вечерен тоалет и под бизнес костюм. От материали предпочитание естествена кожа, пастелни нюанси или черен цвят, крокодилска кожа и лакированному върха. Логото може да бъде направено под формата на релеф по цялата повърхност на чанти, така и на отделните ярлычком. Чанта от Келвин Клайн е идеално активна, по-уверена в себе си жена, която е отворена за целия нов и дълго време не засиживается на едно място.

Calvin Klein Jeans - оригиналност винаги е на модаКакто е известно, CK първият в света е създадена на дизайнерски дънки, а мотото на тази кампания предизвика скандал в САЩ. Чанти, които са като допълнение към линия на Calvin Klein Jeans, доста необичайни и оригинални. Цветово оформление варира от нежно бежово до черно, всяка чанта, украсена с логото на компанията. Дръжки по-често, кожени, на кратко, но някои модели имат допълнителен ремък за носене през рамо. Чанти Calvin Klein Jeans добре ще допълнят образа на градския момиче, което активно да изследва околния свят и не се страхува да бъде екстравагантна и оригинална.

Практичност и красота в една чанта

Ритъмът на живот ни принуждава през цялото време да бъде във форма, за да не загуби темпо и всички да вървят в крак. Но изглежда добре, трябва във всеки случай, спортни чанти Calvin Кlein перфектно отговарят на всички изисквания на съвременния човек:

 • Въпреки че те имат доста големи размери, изглеждат при това те са много стилни за сметка много са оразмерени материал и дизайн.

 • Тези чанти могат да вземат със себе си на тренировка, на екскурзия, на почивка, и при това винаги ще се побере във вашия стил.

 • Има и мини-варианти на спортни чанти Сalvin Klein, те са идеални за джогинг или екскурзия в магазин. • По - малко-не означава по-лошо

  Понякога има ситуации, когато една голяма чанта непрактично и само пречи. В този случай си струва да я малка малка чанта - клатч. При своите малки размери клатч от Келвин Клайн вместит всичко необходимо в този момент. Тънък ремък ви позволява да носите тази чанта през рамо, когато е необходимо той отстегивается. Висококачествена кожа, от която е направен клатч Келвин Клайн, винаги е впечатляващо комплимент към всяко облекло.
  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн

  Чанта Келвин Клайн