• (4-04-2015, 14:50)   
 •   0   
 •  428 
Чанти Dior

Модната къща Christian Dior създава чанти, които са продължение на елегантния начин и доказателство за изискан вкус. Въпреки това, което ги обединява общ стил, дамски чанти Dior се различават разнообразие от: дизайнерите експериментират над цветове и текстури, леко видоизменяя форма.

Чанти Кристиан Диор е в основата на средния размер: много рядко дизайнери създават големи масивни или обратното, сликом малки аксесоари. Често те имат строго целеви форма на трапец или правоъгълник с твърди бортиками, че им позволява да изглежда компактен и в същото време събира всички необходими аксесоари.

Колекция от женски чанти DiorКъм днешна дата, този модерен дом е 8 колекции чанти:

 • Diorissimo;

 • Lady Dior;

 • Miss Dior;

 • Dior Plamen;

 • Dior Soft;

 • Dior Granvilly;

 • Dior New Look;

 • Dior Panarea. • Представени дамски чанти Dior изработени от кожа и плат. Във всяка колекция, има няколко материала, от които са изработени изделия: например, лаковую чанта Диор можете да намерите само в серията Dior New Look, където половината от аксесоари - от нормална кожа, а останалата част - в лаковом изпълнение. Каишка в Dior New Look эклектичен, комбинира кожа и метална верига с големи звена.

  Този сезон модна къща фокусира вниманието върху три колекции: Lady Dior, Miss Dior Diorissimo, сред които можете да изберете аксесоар за всеки стил.

  Чанта Lady Dior  С увереност може да се каже, че чанти Dior 2013 - това е на първо място, събирането на Lady Dior, която се отличава с елегантен и в същото време оригинално изпълнение. Тук са представени дамски чанти от плат и мека кожа, обикновен и цветни.

  Цветовете в колекцията са разнообразни, и веднага можете да забележите, че дизайнерите не само отличен вкус, но и фантазия: специално внимание заслужават чанти от плат, тъй като те са заради своя дизайн много по-различно от други модели в колекцията. Например, син на тъканта, чантата има бахрому от сини и сини плътни нишки, които са вплетени в абстрактен модел, заедно с метални мъниста.

  Тази чанта Lady Dior - ръчна изработка, и това определено увеличава стойността си. За пролетно-летния сезон тя ще бъде чудесен избор. Още две възли чанти в колекцията са изработени в червено и сиво цветове.

  Останалите представителки на колекцията са изработени от мека кожа и боядисани в един тон.

  Чанта Dior Diorissimo  Още една колекция чанти на Диор, която привлича към себе си възгледи модата през този сезон, се нарича Diorissimo.

  Разглеждане на Diorissimo изглежда, че Christian Dior създава същия вид чанти, но това е, разбира се, не така, че въпреки факта, че поредицата има общи черти, част от чанти, изработена от крокодилска кожа и има подходящ модел, а другата част са с неравномерна консистенция - вкрапления, които придават оригиналност. В колекцията има също така неща от гладка кожа - обикновена и с цветни странични вложки.

  В тази поредица от всички чанти, украсени с имуществена брелком Диор.

  Чанта Miss Dior  Чанта Miss Dior, създаден за amatures, клатчей: може да се носи и на рамо, и в ръка. Тя е малко по-малко типични чанти, които създава Dior и не е толкова трудна за стилизиране. Като каишка за ръка, дизайнери предлагат метална верига от звена на средна стойност.
  Цветовата палитра тук не е така разнообразна, тъй като в предишни колекции (общо 6 цветови решения), но, въпреки това, те изглеждат ефектно и може би за този стил чанти шест цвята достатъчно.

  Особено ефектно изглеждат черни и червени дамски чанти Dior, които е удобно да се съчетаят с други елементи на образа.

  Също така трябва да се обърне внимание на това, че 5 кожени чанти от колекцията са типични за Диор диамант модел, а шестата чанта - вязаная. Днес вязаная чанта - една от модните тенденции, и, разбира се, модната къща Диор не може да си позволи да не е дала този необичаен мобилен аксесоар поне малко внимание.
  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior

  Чанти Dior