• (4-04-2015, 14:51)   
 •   0   
 •  530 
Чанти на Chanel

През февруари 1955 г. Коко Шанел представи своята класическа чанта на Chanel 255 която е предопределена да се превърне в най-известната, разпознаваема и желана. Името му може да звучи малко странно, но за Госпожица, която считах за броя на забележителност, това е доста често срещано. В края на краищата си парфюм Шанел №5 кръщава на номер го флакона. Но не става дума в заглавието, а в изпълнението на този аксесоар. Факт е, че в онези години жените носеха в ръцете на плетена чанта, но любительнице минимализъм и простота такава опция изобщо не се приближаваше. Тя сшила за себе си малка стеганую чанта на дръжката-веригата. Този модел може да е да не заемат ръцете, което е достатъчно бързо привлече вниманието към себе си и се харесва много на жените.

Истерията около чанти на Chanel за веригата не затихва и в днешно време. Любовта им всичко: от звезди и благородни хора до младите момичета. Съдържанието на самата чанта е останало непроменено и до ден днешен - бордовая подплата, малък джоб за любовни писма Коко и джоб на задната стена, където Мадам хранила своите пари. Карл Лагерфелд в максимална степен е запазил първоначалния си вид ватирана чанти, но често експериментират с цвят, материал и интериор.

Дамски чанти на Chanel
 • Чанта клатч Chanel. Чанта-портмоне - още един модел, която стана популярна благодарение на Коко. В нея има малко места, но може да побере най-необходимите за жените gizmos: червило, огледало, ключове, платочки. Този вариант е идеален за малка черна рокля.

 • Чанта Chanel Mini. Ако клатч - това е чанта, която трябва постоянно да държи в ръцете си, а след това малка чанта в това не се нуждае. Модна серия Mini Flep има едно отделение и джоб за дреболии м оригинален замочек. Представени модели с различни цветове и нюанси, което е неизразимо радостно е фен на тази марка.

 • Чанта Chanel Джъмбо. Такъв модел може спокойно да се носят не само по рамото, но чрез цялото тяло, тъй като веригата е достатъчно голяма.

 • Оригинални чанти на Chanel. Наскоро беше представен модел чанти-книжки. Тя е много необичайно и оригинално и несъмнено ще привлече до себе си не малко внимание. Изпълнени тези една дамска чанта в черно, бяло, сиво и тухла-червен цвят. • Между другото за цвят

  Най-предпочитана е станала черна чанта Шанел. Черен цвят традиционно заема първите позиции. Тази чанта отговарят на всеки гардероб и изглежда выдержанно и елегантно.

  Бяла чанта на Шанел и се превърна в любимец на модата. Тя изглежда свежо и стилно.

  За amatures, ярки цветове представени модели на различни нюанси на червено, синьо, тюркоаз и др

  Кожени чанти на Chanel  Това, без съмнение, най-стилни и "шедевральные" аксесоари. Стане спечелила чанти известната Мадам иска, може би всяка жена. И това е напълно разбираемо - в края на краищата, простотата и елегантността винаги ще бъдат на мода. И не е важно, какъв вид на модела повече предпочитат. Вас ще се прослави, като малка чанта на Chanel, така и на по-голямата, а може би вие вземете само един необичайни и оригинални творения на Карл Лагерфельда. Например, един от моделите на представената колекция 2013 година - бяла кожена чанта на Chanel с оригинален черен ръб-дръжка, без съмнение ще привлече вниманието към себе си.

  Как да се различи оригинала от фалшификати?  Купува такива торбички са по-добре в маркови магазини, където има сертификати за качество, въпреки че сега все по-голяма популярност придобива интернет пазаруване. Ето някои детайли, от които може да се разграничи от фалшива оригинала:


 • скоростна винаги однотонная (черна или бяла) с надпис върху капака само с една дума Chanel. Никакви лого и други знаци, които не трябва да бъде;

 • логото на тази чанта се намира така: дясната се припокрива С левия на главата, а лявата отменя дясната отдолу. На обратната страна с выдавлено Chanel Paris;

 • във всяка чанта има сребрист таблет на която выдавлено или Chanel made in France, или Chanel made in Italy (той се намира от външната страна на вътрешния си джоб);вътре винаги има пластмасова карта с оригиналния идентификационен номер чанти;

 • номер на холограми (намира се в долния ляв ъгъл на чанти) винаги съвпада с номера на картата;

 • шевовете са спретнати, малки шевове.


 • Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel

  Чанти на Chanel