• (4-04-2015, 14:52)   
 •   0   
 •  337 
Чанти Хес

Световна марка, превративший обикновените дънки в популярен дрехи, успя и от чанти направи произведение на изкуството. Марката е известна със своите силни и дори шикозни рекламами с британски мотиви и пропаганда на младостта и лукс.

Чанти на фирмата Guess: как започна всичкоМодната къща е основана през 1981 година. В този момент за пускането на аксесоари не може да бъде изключено, защото основният фокус е производството на дънки. Тогава дънки започнаха да отдават своите позиции, и известните братя реши да представи им в новата обстановка. Но иновациите първо не беше прието.

С течение на времето дизайнери са намерили това, което е довело основната маса купувачи на наслада.
От момента, в който гама започна да се разширява и вече през 90-те години отвориха магазини в Европа, Азия и Африка, където са били представени първите колекция чанти на Guess.

Дамски чанти GuessВ началото на 2000-те, кожени чанти Guess станат разпознаваеми и придобива невероятна популярност. Всеки път е нещо ново, но запазена основните традиции чувство за стил. Дамски чанти Хес - достатъчно скъп аксесоар, той подчертава статута на жените. Кафява чанта Guess е считан за класика за офис облекло бизнес дама. Има няколко модела чанти Хес, които са влезли в историята на модата и остават популярни и днес.


 • Чанти Guess Amour. Това трикольор модел, който се отличава с малък размер и практичност. Чанта от Guess през рамо, много удобен и подходящ за ежедневно облекло. Този модел е с дълга тънка каишка, украсени с различни панделки, веригата и висулки от цветове. Застегивается тя на магнитна бутона и има едно отделение вътре. Има два сменяеми джоб, каишка за през рамо, също може при желание да се оттегли. Обков и логото на модната къща са изработени от златист метал.

 • Сред летните модели на женските чанти Guess много добра е Bellissima Large Box Satchel. Нежно бял цвят на тази чанта може смело да се нарече един от акцентите в колекцията. Нежна ажурная перфорация изглежда въздух и стилно едновременно. Чантата е идеална почти всички летни тоалети, особено възли мрежести рокли и туники. Но при цялата си несигурност чанти Хес винаги са били много практични. Този модел не е изключение. Освен това, външно, много нежна и въздушна, всъщност чанта здрава и изпълнена много качествено.

 • През 2010 година марката пусна аксесоар, наречен IT-bags. Чанти Guess by Marciano винаги може да се отдели от общата маса, а този модел и изобщо не може да остане незабелязана. Колекцията е изпълнена в наситени и ярки цветове. Чанти с правоъгълна форма и две малки дръжки. Що се отнася до материала, а след това има модели от кожа под крокодил, лачена кожа крещящи цветове. Този модел може да има три вида дръжки: кожени, под формата на веригата или плетене. • Guess: чанти за 2013  Новата колекция чанти на Guess, както и преди, элегантна и шикарна, но успоредно с това е изключително практичен. Чанти са изработени от полиуретан, но това може да се нарече предимство, тъй като се грижи и почистване продукт е много просто. Сред новостите заслужава да се отбележи модел HWVG36-44780-BLA. Този вариант е много популярен, тъй като е с традиционна форма и на капака, който се затваря с помощта на магнит. Главното отделение е с допълнителен джоб на snake, а се носят на рамото му, при помощта на допълнителен каишка.

  HWVG36-25300-COR - един от най-стилните модели от новата колекция чанти на Guess. Тя има обикновена дръжка и допълнителна каишка, а също и много стилен ключодържател кожа. Самата чанта се затваря в магнит, а основното отделениет - на ципа.
  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес

  Чанти Хес