• (4-04-2015, 14:55)   
 •   0   
 •  727 
Чанти Селин

Селин - на френската марка, чиято история започва още през 1945 година с продажба на детски обувки собствено производство в малък частен магазина на Париж. Домакинята магазин Селин Випиана се оказа талантлив предприемач, благодарение на развитието на нейната компания с всяка изминала година набирало скорост. През 1959 г. в продажба се появи първата дамски обувки, а през 1967 - спортно облекло. Постепенно фирмата Селин дойде към производството на стоки от кожа в класически стил. Визитка марка стомана изделия от кожа пони - чанти, обувки и дрехи, които и в днешно време остават основни характеристики на компанията.

Днес сред гамата на марката - дамски и мъжки дрехи, обувки, чанти, колани, очила, парфюми и др Дамски дрехи и аксесоари, съчетаващ в себе си ограничаване на сексапил и практичност, много харесвам активен модерни жени, които се стремят да се подчертае своята женственост. Особено популярни сред европейските модата чанти Селин - елегантни, изпълнени в класически стил, а при това вместительные и надеждни. Обикновено чанти на тази марка имат достатъчно прост дизайн, който изключва твърде ярки и бросающиеся в очите елементи. Декор чанти Celine Paris винаги е изпълнена от качествени материали.

Оригинална дамска чанта Celine - комбинация от стил и практичностТака че, най-популярните чанти Селин днес са:

 • Истинска любими модата, изпълнена в стил минимализъм, чанта Celine Trapeze . Проста форма и предложени цветови комбинации лесно да се комбинират с много неща от различни стилове - тази чанта може да се облека почти нищо. Най-модерен вариант се превърна в комбинация от наситено синьо накладного клапан и сиво-бежовата основа чанти. Не по-малко стилно изглеждат кестеняво и тъмно кафяво клапан на сиво-бежевом фон. Любительницам класика предложена чанта в черен цвят. За тези, които желаят да чанта център начин повече ще отговарят на три-цветни варианти - Селин на Trapeze Tricolor Bag. Смята се, че носенето на чантата на този модел може да не загибая я отстрани. Тя изглежда перфектно както на рамо така и в ръка.

 • Не по-малко популярен модел - чанта Celine Phantom . С формата си тя е много сходна с Trapeze и също се различава от минимум декор и детайли. Я, като първо могат да се носят с когато се разглеждат в панела вътрешни странични страни, които правят 99% обладательниц тези торбички. Моделът е представен в естествена кожа или замше. Цветовата гама е много разнообразна - от класически: черен, сив и синапено до наситени червено и жълто. Най-популярен черна чанта Celine, защото тя е подходяща абсолютно всяка рокля. На предната страна се намира малък джоб с замочком, извършване на ролята на декор. Отвътре чанта Celine Phantom украсени с кожата и има голям капацитет, което е много удобно за жени активно пътуващи или живеещи в две къщи. При това че в тази чанта може да се постави дори дрехи или продукти, и тя изглежда много стилно и икономическата му явно не може да се нарича.

 • Универсална чанта, издаден в три размера - модел Селин Luggage . Разнообразие от цветове и материали, което я прави изключително популярна. Жар - вложки от кожи пони и влечуги. На допир такава чанта невероятно мека, а просто изглежда луксозно. Заедно с това тя е много удобен в чорап и практичен за употреба.

 • Достоен допълнение на всеки модерен начин ще се превърне в дамска чанта Сeline Сlassic - малка по размер, квадратна форма, с златисто катарама във формата на с и с дълга дръжка през рамото. Благодарение на строг дизайн такава чанта е подходящо почти навсякъде. Простотата на формата се компенсира с по-голямо разнообразие от цветове. Какъв цвят само не може да се намери чанта сeline сlassic: синя, жълта, зелена, червена и дори пурпурно. • Колекция на Celine 2013  Пролетната колекция на женските чанти Celine 2013 вече е представена на любимите си традиционните модели в новия изпълнение. Комбинация от базови неутрални тонове с ярки червено-оранжев цвят е особеност на колекцията. Новост се превърна в модел Сeline Еdge Bag-обемна чанта от черна кожа и червено-оранжев гладко кърпичка.
  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин

  Чанти Селин