• (4-04-2015, 14:55)   
 •   0   
 •  353 
Чанти на Chanel 2013

Дрехи, аксесоари и обувки от модна къща Chanel е с право носят титлата "култови". Дизайнерите на къщата, под ръководството на ненадминат дизайнер Карл Лагерфельда продължават да традиции, заложени от прочутата mlle Коко, и създават тенденция неща, които могат да станат "връхната точка" начин и да превърнат жената в истинската изисканата дама. Именно затова на изхода на всяка колекция на марката произвежда истински фурор в модерния свят.

Класически модели чанти на Chanel за 2013Бижута, обувки, колани, ръкавици, шарфики, портмонета и дамски чанти на Chanel са статус точки аксесоари, красноречиво свидетельствующими за социалното положение на своята обладательницы и нейния съвършен вкус. Потвърждение на гореизложеното може да се превърне в поредната колекция на марката.

В основата на линията, образувана культовая модел чанти на Chanel 255 създадена от Коко Шанел през 1955 година. Класически модел от ватирана кожа с златисто веригата и фирмени логото на марката е представена в няколко актуални цветови варианти. Освен традиционните струя-бели и черни модели в колекцията се намират опции:

 • кобальтового;

 • изумрудено-зелен;

 • лимон-жълто;

 • перлено сив;

 • карамел;

 • златисто;

 • цвят на фуксия. • Дамска чанта, изработена от висок клас гладка и лакирана кожа, плътен текстил и кожа от влечуги.

  Присъстват в новата колекция чанти на Chanel и оригинални модели във формата на пирамида от гладка кожа, вместительные тоуты и прекрасни златни клатчи, украсени с мъниста и златисти листа.

  Специално внимание заслужава новата интерпретация на модели на Chanel Момче. Тази елегантна чанта изглежда наистина като цар: престижно кожа, луксозни ориенталски шарки от мъниста, страз и ярки изкуствени цветя, традиционните колани, бижута във формата на вериги, кожа и маркови ключалки, както и благородна цветова гама.

  Екстравагантни модели чанти на Chanel  Освен любимите на много модницам класически модели на новата колекция чанти на Chanel 2013 съдържа и много екстравагантни варианти. Ярък пример за това е гигантска плажна чанта. Изключителен аксесоар е изработен във формата на класическа кръгла чанта от ватирана кожа в бял цвят, нанизанной на два обръч от черна пластмаса. По традиция се украсява чанта традиционна капаче във формата на логото на марката. Автор на идеи екстравагантни чанти стана самият маестро Карл Лагерфелд.

  Необичаен аксесоар, независимо от своите размери, с много лесен и може да изпълнява едновременно няколко функции. В него с лекота o ' odham необходими плажни принадлежности и неща. Необичайна форма на дръжки на чанти се дължи на възможността да я използва като закачалка за нещата. Достатъчно да се придържаме чанта в пясъка, и функционална закачалка на ваше разположение!

  В колекция чанти на Chanel за топлия сезон е представен още един оригинален модел дамски чанти - клатч под формата на подробности детски конструктор "Лего". Миниатюрен "клатч-тухла" на дълга златисто веригата е направен от пластмаса и изглежда така, сякаш току-що е съставен от малки части детски конструктор.

  Тази "играчка" чанта е представена в няколко цветови варианта. Заедно с модели на ярко червено, жълто, кобальтового, зелен и розов цвят представена от оригиналния модел от прозрачна пластмаса с инкрустации черен цвят.
  Чанти на Chanel 2013 - тя е невероятна квинтесенцията на елегантност, женственост и изтънчен шик, която може да се превърне в "връхната точка" на всеки имидж и да привлече към себе си възторжени погледи на околните.
  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013

  Чанти на Chanel 2013