• (4-04-2015, 14:56)   
 •   0   
 •  1458 
Дамска чанта Фурла

Модна къща Furla вече нито едно десетилетие радва модата цял свят със своите ексклузивни колекции. Всички изделия от Furla хармонично съчетават в себе си стил, лукс и надеждност.

Залог за успеха на марката Furla - нейната история и традиции. Над създаването на корпоративна идентичност на компанията са работили на три поколения, благодарение на което той се превърна в класика на съвременната мода. Една от особеностите в производството на изделия от Furla е, че основните линии са създадени директно в Италия.

Така, по мнението на ръководството на компанията, се записва "занаятчийски" стил, което е характерно за италианската традиция. Този стил винаги се е разграничени италиански изделия от модерните неща от други страни. Така че собствениците на марка Furla не искат, за разлика от много други производители, трансфер на производството в Китай за икономии.

Важни факти за марката Furla:


 • Седалище Furla е разположен в провинция на Италия Болоня, в имение от XVIII век, който се различава несравнимой лукс.

 • Компанията Furla разполага с мрежа от фирмени магазини в Париж, Лондон, Милано, Ню Йорк и други модни столици на света.

 • Модерен продукт от Furla се продават в 64 страни и 196 градове на света. • Бизнес чанти Furla Divide-It  Гама от бизнес чанти Furla Divide-It е създадена специално за сложни красавици, които са намерили своето място в жестокия свят на бизнеса. Уникален модел Divide-It - това е чанта-пакет от гладка кожа и с принтом питон или крокодил, лачена кожа. Също така в състав бизнес чанти Furla Divide-It има и велур модели, които са паднали на вкус много бизнес-дама. За удобство на чанти за бизнес дами отговарят на удобни дълбоки отделения и химикалки със средна дължина.

  Поради липсата на украса на чанти Divide-It, мода, може да ги използвате не само като допълнение към делови стил, но и като аксесоар и за всеки друг. А роскошность кафява чанта Furla подчертае елегантността и стильность начин.

  Дамски кожени чанти Furla Divide-It е строгост, елегантност и естествена женственост.

  Дамска чанта Furla Candy  Владетел на женските чанти Candy от Furla - това е олицетворение на истинската женственост и изкушения. Разнообразието от цветове е способно да покори дори най-консервативните на сърцето. Тази линия чанти изненада не само ярки цветове, но разнообразие от материали, които са били създадени и обработени по най-нови технологии.

  Candy Bag - това е най-популярният модел. Тази дамска чанта от Фурла е направена от лъскава гума, която дава прекрасен ефект - преливане на меката светлина на слънцето, отразява и разсейва хиляди отблясъци.

  Новата колекция чанти на Furla  Колекция чанти Furla пролет-лято 2013 изненада разнообразие от форми и цветове. В новия сезон модата ще продължи да зарадва чанта Furla Candy. Вече е любимата модницам линия чанти от Фурла ще бъде още по-привлекательней, а техните цветове ще бъдат още по-по-невероятно. Ако в света още има жени, които не са паднали в духа на Candy, то в този сезон те със сигурност ще допринесат армия фен на италианската марка.
  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла

  Дамска чанта Фурла