• (4-04-2015, 14:57)   
 •   0   
 •  304 
Gucci

Всяка модата в преследване на брендовыми аксесоари се опитва да намери уникална и необичайна нещо. Аксесоари Гучи се отнасят по-скоро към класиката, от тероризма, но всички те могат да бъдат разпознати и да върви в крак с времето. Опитайте се да разберете, как да се научите да разпознавате истинските маркови чанти "Гучи", и да ги под тоалетите.

Кожени чанти "Гучи"Когато някой световно известен дизайнер е работил в хотел Savoy. Именно там той се грижел за елита и да се научи ясно да се разпознават и принадлежности стил аристократи. Гледане на постояльцами, той често обръщал внимание на това, какво точно внася багажа богати на този свят. Вече през 1921 г., Guccio Gucci пусна първата си колекция от естествена кожа саквояжей. Това е началото на нейното успешно пътя си към примирение.

През 40-те години особена популярност започват да придобиват чанта "Гучи". В това време да се намерят качествени продукти от кожа е трудно, а модната къща предлага наистина уникални чанти. Той започна производство на аксесоари от бамбук, че все още предизвиква асоциация именно с тази марка.

Колекция на чанти "Гучи"Дамски чанти "Гучи" могат да бъдат разпознати и да имат свой уникален стил. Но има и модели, които в своето време фурор в света на модата и до ден днешен остават известни.


 • Вечерни чанти "Гучи". Модел Snaffle Bit отдавна кръстен на идеалната вечерна чанта. Я неутрален цвят с малко добавка на злато и плетени модели я прави оригинална и гъвкава. Особеност на този модел е малък висящ замочек.

 • Чанта Sienna става за офис и за шопинг на най-удобен модел . Този модел съчетава всичко най-добро качество модерните чанти "Гучи": оригиналност на дизайн, високо качество и лукс.

 • Чанта New Bamboo - нещо универсално. Изградена е от кожа с цвят на разтопено мляко се вписва в абсолютно всеки стил. Може да съчетаете с дрехи в етнически стилове или стил кэжуал, случайни облекло тя също ще допълни перфектно.

 • Чанта Marrakech - идеален вариант за стилни жени. Това е един от аксесоарите на "Гучи", който едновременно элегантен и удобен. Поне декоративни елементи създава много стилен външен чанти, тя изглежда сбито и завършен. • Чанта "Гучи" 2013  Чанта "Гучи" от новата колекция са малко по-различни от обичайните ни стил на модна къща. Разпознаваеми модели от плат с червено-зелена тапицерия е много по-малко. Сега дамски чанти "Гучи", са изпълнени в неутрални цветове, те са станали по-практични и универсални. Един от най-големите предимства на новата колекция е фактът, че чанти в новия дизайн ще актуални няколко последователни сезона.

  Предишните модели имат много маркови символика на модна къща. В новия изпълнение чанти почти не са тези отличителни черти. Но, както и преди, в стил "Гучи" можете да научите на няколко детайла: дръжки за чанти, изработени от бамбук, катарами, с участието на коне, качествен обков във формата на подкова.

  Пътни чанти "Гучи": как да се направи разграничение фалшива?  Когато дойдете в салона, за да придобие нов аксесоар от модна къща, не вярвам на думата на продавача и внимателно разгледайте понравившеюся модел. Ето няколко важни точки, които трябва да се обърне внимание:


 • производител използва само качествени и надеждни брави (всички ципове трябва добре застегиваться и смыкаться напълно);

 • стърчат конци или пузырящаяся тъкан на лигавицата сигнализира за фалшифициране (при производството на производител на специално внимание точно към детайла);

 • разгледайте опаковка от чанти (и истинска ще се продават само в пакет с фирмени лого, обикновен полиетилен ще ви помогне да разпознаете фалшив );

 • оригиналът не трябва да има пластмасови ремъци или дръжки.


 • Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci

  Gucci