• (4-04-2015, 14:58)   
 •   0   
 •  947 
Портмонета Прада

Италианската марка Prada днес се свързва от повечето хора с по-модерен, малко хулиганской, но уникално стилни дрехи. Обаче далеч не всички знаят, че историята на този модерен дом започна съвсем не с шивашки рокли и костюми за членовете на заможни семейства, като това е с повечето от италианските легендарни марки. Факт е, че първите продукти, издадена под марката "Прада", са били чанти и куфари от кожата на морж. Е това е от 1913 година.

Екзотични пътни чанти на тази марка произвежда повече от 50 години и това, което се нарича съвсем не държеше носа по посока на вятъра. Когато през 70-те години на миналия век около появи вече маса модни марки, в това число и луксозен сегмент, сложен куфара от "Прада" са станали вече много малко хора са интересни (макар че към това време вече и са украсени с кристали, парчета черупки на костенурки и дори редки породи дърво). Ситуацията може да спаси само пълна ревизия на концепцията на марката. За това и дойде внучка на основателя на марката Миуча Прада. Тази умна, активна и невероятно талантлив момиче стартира линия дрехи, аксесоари и обувки, и е в състояние за броени години да накара целия свят да се влюби в нещата "Прада".

В чантата си "Прада" като символ на успехаСпециално място в линията аксесоари на модна къща "Прада" заемат дамски портфейли и портмонета от естествена кожа. Миуча Прада, макар и да се промени фокуса на работа на модна къща на дядо си, но в никакъв случай да не се посяга на принципи на производството на продуктите, които се основава на безусловно качество и изключителност. Именно затова днес в чантата си Рrada и портмонета с логото на тази марка са се превърнали в символи на успеха, интелигентност и тънък вкус ги обладательницы.

Разнообразие от дамски чанти и портмонета на "Прада"Портмонета, създадени Миуччей Прада, се различават форми, цветове и стил на изпълнение. Но най-известните модели на женски портмонета от Миуча Прада това са:

 • Черни класически правоъгълни мрежи с логото на "прада".

 • Червено мрежи, изпълнени от лаковой или жатой на кожата.

 • Портмонета на различни растветок (предимно топли тонове), украсени с палава бантиком, също изпълнен от кожата.

 • Портфейли от така нареченото "двойно добавяне", произведени в любимите си цветове дизайнерите на марката - черно или червено. • Що се отнася до стойността на такива портмонета, тя варира от 150 до 500.д. Зависи цената на този аксесоар от това, от какъв материал е направен, в колекции всеки сезон и година, представени, както и от това, колко копия на модели на даден портфейл, е бил освободен. В края на краищата, портмонета и портфейли, също могат да бъдат изключителни - например, след като куфари от "Прада", с която започна всичко.
  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада

  Портмонета Прада