• (4-04-2015, 14:58)   
 •   0   
 •  388 
Чанти Фенди

Й иска да се види при себе си в ръцете на едва ли не всяка знаменитост и модата. Тя може да ярко подчертават и акцентират стил и лукс на своите обладательницы. Тя - чанта Фенди - ярък, умен и толкова желаната.

Аксесоари ФендиКъща Fendi е основан през 1925 г. съпругата си Едуардо Фенди - Адел. През 1932 г. е открит първият кожа салон Фенди. От 1955 година този дом започнаха да си дъщери, както и непроменен стана творчески директор на Карл Лагерфелд. От малък магазин, където се продаваха кожени неща, е нараснал цялата империя, която е широко известна в целия свят. Именно тази марка често диктува модата и предлага тенденция на нещата, които притежават мечтаят много жени. В края на краищата, чанти с двойно "FF" са в състояние да изненада стил и лукс, практичност и оригиналност едновременно.

Най-известните чанти Фенди
 • Fendi Peekaboo. Това е най-известното творение на Fendi и вече не един сезон тя се радва на огромен успех. Тези чанти се променят цветово решение и материали, но стилът остава същия. Чанта Фенди Пикабу - това е един цял свят със своята уникална, неповторима история. Носителка на такава чанта - това е едно момиче с изтънчен вкус и усет за красота, понимающая, каква важна роля играе правилно подбран аксесоар.

 • Fendi Selleria. Тази серия от чанти за първи път беше освободен още Адел Фенди. Досега чанти и куфари се правят и на ръка и в ограничено количество. Направен им от кожата cuoio fiore. Тези чанти са много трайни, затова ценова категория достатъчно висока. Тези чанти от Фенди е ярък акцент, който може да подчертае едно момиче, с безупречен вкус и практичен поглед. • Чанти Фенди 2013  Най-добрият производител на луксозни чанти продължава да зарадва своите фен на нови продукти и смели авангардными решения. Новата колекция на Фенди ще задоволи всички желания и искания. Тези чанти са подходящи както за светло момиче-кокетке, така и сериозна и делова жена. Цветовата гама е разнообразна: от светло доматено до тъмно сива чанта в клетка с цветя аппликацией. Между другото, точно бродерия и апликация действат ярки акценти на тези модели. И на тях нашито много мъниста и пайеток, което е доста характерно за младежки тенденция. Така че младите модницам има къде да се обърнеш и да избирате.
  Но не всички чанти са представени в толкова смелом стил. Чанти за всеки ден, са представени в еднакво цвят, правоъгълна и трапецовидна форма. Открояват модели в бял, черен, бежов и оранжев цвят. Сдържаност, изтънченост и благородство, а също и дълголетие - ето, че може би си мислите търси в тях.

  Новости от Фенди - това е илюзорно клатчи. Мъниста за тях способ така, че създава усещане за присъствие на ресни. На някои модели, представени сложни мозайки и ярки абстракция, които също сделанны с помощта на мъниста. Наистина, това е произведение на изкуството. Всички клатчи направени с къс тънка каишка, които ще я спечелилата се мотае чантата на рамо или да се държи в ръка.

  Много интересно изглеждат чанти, в които сякаш прикрепени геометрични фигури. В действителност това е просто парченца от кожата, се подрежда по такъв начин, че се създава заблуда на окото. Активно се използват големи геометрични фрагменти от ярки цветове. Има малки чанти във формата на кубчета, чанти-кутии, торбички, папки. За създаването на тези шедьоври активно се използва от кожата, козината, както и прозрачна пластмаса.

  Колекция чанти Фенди - това е фарс блясък, лукс и красота. Лудия полет на фантазията, който обаче не отива на границите, което и позволява да правят такива неща наистина определена тенденция. С такъв аксесоар момиче няма да остане не са наблюдавани и непременно ще привлече вниманието към себе си.
  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди

  Чанти Фенди