• (4-04-2015, 14:59)   
 •   0   
 •  259 
Чанти Valentino Orlandi

Валентино Orlandi създаде своя марка в 1974 В италия. Още тогава марката се превърна в световно известен със своите лукс, елегантност, престижностью текстури, специална технология шалове кожи, кожа и превъзходен дизайн на своите продукти. Създавайки своите творения, италиански модни дизайнери винаги се придържа към два принципа - неповторим дизайн и високо качество.

Дизайн на чанти Валентино OrlandiЧанти, придобити в модерния дом Валентино Orlandi трудно се бърка с торби други майстори, тъй като всеки продукт поотделно и уникални.

За производството на чанти, се използва само телешка кожа са изключително качествени шалове, задрапированном вид тя прилича на тънка коприна. Изящество на изделия придават и материали, които се използват като покритие - това е завесата, естествени коприна, кристали и страусиные пера.

Дизайн на женските чанти Валентино Орданди 2013 е ориентиран към момичета и жени от различни възрасти, което позволява изглежда неподражаемо абсолютно всичко модницам. Колекция изпълнен с торби различни стилове. Дами могат да изберат за нещо ярко или сдържан, консервативни или неординарное това, което ще изненада и впечатли публиката.

Дамски чанти на Valentino Orlandi 2013Ако сезон 2012 групировка на тази марка се поздрави с отлични ярки модели, които са пълни с букети от най-различни цветове и нюанси, а след това в сезон 2013 ще доминира по-сдържан и скромен модел.


 • В този сезон на женските чанти Валентино Orlandi в декор ще надделее занитване, които основно ще бъдат разположени по контура на модели. Те ще прилича повече на кристали, отколкото на любимата си принадлежности на металурзите и на рокаджиите. Особено богато и благородно ще изглеждат страхотно с тази тапицерия портфейли ясна геометрична форма от квалификацията на управленските кожа черно и винен цвят.

 • Малки чанти и клатчи от змийска кожа ще се открояват от колекцията, поради липсата на декорация. Такова решение ще позволи на модницам напълно се на красотата на пясъчно-кафява влечуги.

 • За бизнес дами Модната Къща Валентино Orlandi приготвил чанта-папка фуксия, които поддържат строг начин на екстравагантност.

 • Вечернему заедно напълно отговарят на черно лаковый клатч с изключително неясен плисета и ограненными клепками. Въпреки факта, че в този модел преобладава сдържаност, тя не е лишена от индивидуалност.


 • Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi

  Чанти Valentino Orlandi