• (4-04-2015, 14:59)   
 •   0   
 •  480 
Чанти на Versace

Модната къща Versace далеч не веднага започна да прави пускането на чанти. Това събитие се е случило вече след като талантлив италиански дизайнер на име Gianni Versace откри първия си бутик и е станал известна фигура модерен начин на живот на Милано.

Чанти на Versace са се превърнали в идеално допълнение за дрехи, създавана господар на Джани. Те отобразили в себе си цялата концепция на марката - жената има право и трябва да бъде unchained, секси и чаровна. Чанти, създадени Версаче, доста бързо са се заселили в гардеробах запалените модата, съдбовни соблазнительниц и уверени в себе си независими жени. Затова съвсем не е чудно тогава, че на всички женски чанти Версаче на най-видно място е изписана "говори" лого на марката - главата на Медуза Горгоните, обладавшей фатални чар и разрушившей не един мъжки живот.

Разнообразие от модели

Дамски чанти на Versace са представени във всички линейках на марката, така че изберете модел за себе си може и една жена на всяка възраст.

Например, линията Versace Jeans произвежда чанти, насочени към по-младата публика. Но трябва да се разбере, че дизайнерски шедьоври, издадени Versace Jeans - това не е просто чанта за младите момичета. Всяко нещо от тази марка изисква съответната охрана и в нея не може да се комбинира с нищо.

Например, обемни чанти Версачи, изработени от кожа на питон или крокодил, чиято цена започва от 600.д., струва си да се носят изключително по правилата:

 • с изискан и статус точки костюми;

 • строги рокли;

 • не трябва да се допуска в начина на никаква еклектика. • А ето велурени или кожени дамски чанти на Versace а ла "доктор bag", които струват от 350.д., може компетентно да се комбинират с дънки скинни и пуловери "оверсайз".

  Има сред торбички, произведени от този модерен дом, и тези, които са идеални под описанието на стила "бохо-шик" - дизайнери Версаче няма нищо против да си поиграете с ресни, нитове и етнически орнаменти. Между другото, като чанти обикновено малки по размер, така че стойността им не е толкова висока, колкото на други модели (от 250.д.).
  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace

  Чанти на Versace