Всичко от света на
модата

Чанти Рrada

4-04-2015, 15:00
927
0
Чанти Рrada

"Прада" ("Прада") - това е известната в цял свят италианска собствен облик на компанията.
Идеално подбрани чанта трябва да въплъщават в себе си индивидуалност в стила си обладательницы. Чанта "Прада" - това е изящество, финес, нищо излишно. Всеки модел е наистина произведение на изкуството.

Днес кожени чанти Прада стават въплъщение не е претенциозен лукс, изискан стил, а са образци на най-високо качество в модната индустрия.
В какво е тайната на трайното популярността на женските чанти "Прада"?

 • При създаването на всеки нов модел на компанията Прада прорабатывает до най-дребните детайли на всяка, дори и най-малка, детайл.

 • Използвани високотехнологични материали и добра естествена кожа. По този начин, качество на продукта с течение на годините постоянно се увеличава.

 • Характеристика, отличающую марка, е желанието да се експерименти и нестандартни решения. По оригинални скици се създава шедьовър дизайнерско изкуство. Детайли чанти станаха кристали, ценни породи дърво, парчета стъкло, украсен с мъниста, латекс и други необичайни за този изделия и материали.

 • В тези чанти, които няма да видите аляповатости, прекомерна претенциозност. В тях - яснота линии, съвременност. "Прада" е свързана с начина на елегантната и изискана жена, изискана и уверена в себе си.

 • Репутацията на най-престижния на марката се простира далеч извън пределите на родната Италия. Чанта "Прада" са признати за едни от най-добрите в света, и това е - почетен резултат на много десетилетия труд и най-висок професионализъм. • Като се има предвид, че качеството на чантите е на най-високо ниво, не е чудно тогава, че дори и при доста скъпа цена на някои модели, чанти Прада Милано неизменно се радват на неутихающим търсене.

  Новата колекция чанти на Prada 2013  По сумкам Прада 2013 видно, че този сезон стават актуални мотиви етно-стил. Модни чанти за тази колекция украшаются красиви бродерии и мъниста, апликации и големи камъни - тенденция на сезона.

  Дръжки за чанти и къси. Само при младежки чанти им може да се регулира по дължина, и след това, е съвсем малко. При по-елегантни "възрастни" модели, регулиране на дължина, не е възможно. Толкова отличителна черта на по - "възрастни" варианти на торбички, е доста голям и обемна форма. Младежки същите чанти са много малки по размер, повече прилича по форма на молив случай.

  Модерни цветове и щампи

  Нюанси на лилаво и оранжево - това са основните цветове на новата колекция на "Прада". На фона На сливово лилаво и червено-жълт фон чанти нередка контрастная по цвят апликация.
  Модни колекция влезли лак чанти. Като малка, класически-черна лакирана чанта, която ще бъде на място, като в прозаичен ден, така и като добавка към вечернему заедно.


  Също така, един от наимоднейших цветове на сезона 2013 признат красив нюанс, маслинено-зелен. В този цвят в колекцията има изключително практични и елегантни бизнес дамска чанта.
  Актуални са абстрактни геометрични фигури и растителни мотиви, наподобяващи модели на традиционни неща, Перу и Аржентина. Изпъкнали кожени черни и червени цветя, с ясна, равна геометрия на фона на контрастен лилаво, бяло на цветя, украса на чанти от новата колекция на "Прада".

  Цвят на чантата може да бъде равномерно однотонным, така и интересна мрамор.

  Вечерни чанти

  Колекция вечерни чанти "Прада" впечатлява с лукс. Те са украсени с богата и сложна бродерия от мъниста инкрустирани кристали и красиви декоративни камъни.

  Аксесоари на "Прада"  Модни аксесоари на "Прада" в новата колекция стават необичайни форми слънчеви очила, лекар по дентална медицина, които красят красиви декоративни камъни. Толкова забележителни колан с аппликацией, повторяющей модели на чанти и обувки "Прада".

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada

  Чанти Рrada
  Интересен по темата
  Чанти Фенди
  Чанти Фенди
  Чанти Фенди - статус аксесоари, красноречиво свидетелства в полза на вкус ги обладательниц. Лукс, шик, уникалност и красота - това са основните
  Портмонета Прада
  Портмонета Прада
  Достойно място сред аксесоарите на модна къща "Прада" заемат дамски кожени портмонета и портфейли. Днес те са се превърнали в символи на вкус,
  Чанти на Miu Miu
  Чанти на Miu Miu
  Подход към производството на аксесоари Миу Миу солиден и сериозен. Марка задава прогресивен младежки стил в света. Чанти, портмонета, клатчи са много
  Чанта DKNY - новата колекция на
  Чанта DKNY - новата колекция на
  Чанта DKNY винаги се различават лаконичностью, удобство, най-готините расцветками и най-практичен дизайн. Не е изключение и се превърна в новата
  Очила
  Очила "Прада"
  Очила "Прада" - това е статус аксесоар, който дава свидетелство за безупречен вкус на притежателя му. Прочетете в нашата статия, за особеностите на
  Миуча Прада
  Миуча Прада
  Муччи "Прада" - талантлив дизайнер и уникална жена, достойна за безкрайни оваций и възхищение. В продължение На много години тя продължава да
  Alexander McQueen
  Alexander McQueen
  Всяка колекция на британската къща Alexander McQueen предизвиква шок сред обществеността. Екипи на известния дизайнер ефектен, откровени и роскошны.
  Колекция на
  Колекция на "Прада" 2013
  Колекция на "Прада" пролет-лято 2013 е представена от модели на дрехи, обувки и аксесоари за японски и ретро стил. Палто-кутийки, многослойни поли,
  Обувки
  Обувки "Прада"
  Известен по целия свят италианската модна къща "Прада" произвежда обувки, която успешно съчетава в себе си красота, практичност, удобство и високо