• (4-04-2015, 15:04)   
  •   0   
  •  501 
Ръчно изработени чанти

Всяко момиче в гардероба си трябва да има няколко модела чанти. Това е обикновено, ежедневно чанта, спортен вариант и клатч за светски събития. Приятно допълнение ще авторска чанта ръчна изработка - стилен аксесоар ще привлече към себе си повишено внимание и ще създаде специална атмосфера на вашия начин. Освен това, концептуален нещо подчертават вашия вкус и със сигурност ще ви впечатли близки и колеги.

Къде да намеря чанта за авторство на работа?


Модерен нещо отразит вашия стил и подчертават вашият начин. Къде грижат първоначалния модел? Най-лесния начин - да харесвани вариант чанти в тази нова колекция, или да отидете в най-близкото бутици. Модните тенденции тази година удари момичета своите решения и смели фантазии - да се ангажират сполучливата покупка, за да не бъде трудно. Друг начин - да си поръчате дизайнер шивашки, предварително да си нарисува скица, или да шият най-много. Дамски ръчно изработени чанти оценяват особено високо - това е гаранция, че поръчаната от вас аксесоар ще бъде оригинален, качествена, а най-важно - изключителен. Капитанът ще ви посъветва най-добрите материали и учтет всички ваши желания. Не забравяйте да се вземе предвид качеството на материалите, практически характеристики (размер, джобове, плътно дъното на чанти, дължина колан, силата на закрепване на дръжки, цвят), удобство при чорап. И необичайна го може да се грижат за тематична панаир на книгата. Ако стойността му надхвърля вашите очаквания, обърнете внимание на идеята и опитайте да проверите сами или с помощта на шивачка.
Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти


Материали торбички, ръчно изработени


Фразата "ръчно изработени чанти", в по-голямата си част, рисува образа на ажурна лятна малка дамска чанта, свързана по време на дългите зимни вечери. Повечето момичета смятат, че домашно приготвени неща са направени само от подръчни материали, прежди и текстилни изделия. Но това далеч не е така. За извършване на такива незаменими аксесоари за маса се използва здрав материал, способни да издържат и на есен с обилни валежи, и зимата с тежки студове. Разбира се, основният здрав материал може да се нарече кожата.
Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти


Фасоны чанти ръчна изработка


За създаване на интересни модели, на първо място, се използват като типове: сундучки, чанта с презрамка през рамо, клатчи, гондола, франзела, таблет, банан, плик, трансформатори и много други. Оригиналност такива неща се придава с използването на нестандартни материали, комбинированых фактури, модернизирана форма или бродерия, стикери и рисунки. Extraordinariness начин могат да се дадат, като чанти загуби.нищо цвят, различен от цветовете на обувки.
Освен това, създавайки необичайна нещо, може да донесе никаква фантазия. Как да се създаде необичаен начин, така и за тематични партита може да изберете чанта във формата на животно. Освен това, авторски аксесоар - това е чудесен тематичен подарък на приятелката си. В сувенирни магазини можете да откриете разнообразие от дамски чанти във формата на китара, коли, кукли и други предмети.
Изключителен личността се опитват да открият вътрешния си свят с помощта на свежи идеи. Ако се стремите да покажете своята индивидуалност, за да се открояват на общия фон, ще ви струва допълнят гардероба си този оригинален аксесоар. Спечели победа над стереотипа подход в облеклото и покажете изтънчен вкус.
Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти

Ръчно изработени чанти