• (4-04-2015, 15:04)   
 •   0   
 •  456 
Кожени дамски колани

Стилни дамски колани винаги ще са уместни, можете да ги съчетаете на практика с всеки детайл от гардероба. Има специални модели от текстил, кожа и пластмаса. Помислете за това, как трябва да се избере колани до заедно, техните видове и сортове.

Дамски маркови колани


Това е отделна "каста" на този аксесоар. Тези колани е много често узнаются по отношение на стила на дома-създател, защото всеки дизайнер винаги има своя визитка. Маркови дамски колани направен от три вида материали: кожа, текстил и пластмаса. Жена каишка от крокодилска кожа най-добре да закупи точно в магазини с брендовыми аксесоари, така че да се избегне фалшифицирането. Ако кожена каишка от голямо значение във всяка ситуация, за текстил и пластмаса, трябва правилно да изберете комбинация. Има колани за всеки ден и за специални случаи. Разлика маркови колани от останалите по това, че те понякога се отделят по двойки - за нея и за него. Много ефектно ще изглежда двойка, която не просто е подобрала тоалетите за вечерта, но и украсена ги презрамки в същия стил и начин на производство.

Дамски колани с кристали


Оригинални дамски колани с декорации заслужават специално внимание. Точно дамски колани с кристали, предназначени да украсят и подчертават от тълпата. Например, Claes Iversen благословен си колани кристали, а ето Zac Pozen предложи украсяват аксесоар каменни цветя. Това по някакъв начин елитни женски колани, и да ги следва с особено пристрастие, защото камъни в образа правят не е толкова просто.

Как да изберем каишка?


Сега да поговорим за това, как да съчетаете този аксесоар с дрехи. Първото нещо е да имате предвид факта, че всички колани условно се разделят на няколко вида: класическа, дамски колани за дънки, универсални ленти. Класиката е по-добре да се носят за бизнес комуникация и костюми. А ето широки кожени дамски колани с огромни катарами по-добре се облича с дънки. Можете да използвате универсални модели, които е допустимо да се комбинират с множество стилове. Ето няколко съвета за избор на кожени женски колан:

 • Избора на цвета на продукта, не забравяйте за цветова комбинация с обувки и чанта, можете да вземете колан в цвят ръкавици или часовници.

 • Много ефектно изглежда комбинация от колан с масивна бусами или цвят копчета на дрехите.

 • Текстил и велур се съчетават добре с леки дрехи, направени от прости и въздушни тъкани, а ето широки кожени модели на женските колани са подходящи за палта или якета.

 • При покупка се разглежда продукта и проверка на качеството на закрепване.

 • Ако сте избрали за себе си модел, е задължително да примерьте си, преди да купите. В идеалния случай е по-добре да вземе рокля или панталон, към които можете да изберете аксесоар и да пробвам всичко на място. Така ще можете да вземете цвят и фактура, а също така не може да се обърка с размера.


 • Как да се презрамка на роклята?


  Вече втори сезон поред от мода не излизат тънки въжета с бантиком. Те могат да бъдат с различна дължина и ширина. Ако такъв колан дойде да ви хареса, не забравяйте, един нюанс: тънък колан визуално полнят, а самият лък привлича внимание. Този вариант е по-добре да се предпочитат млади и тънък барышням, а тук са дамите с пищни форми и в по-зряла възраст от този аксесоар трябва да се откаже. Този пояс се съчетава с блузками, поли и свободни рокли.
  Тънки пояски с чисти катарама добре се съчетават с новите дрехи форма монтаж неща: тънката рокля може да се допълни кардиганом и равенство шал пояс или няколко. Това е вариант, както и предишните, е подходящ за млада и стройна момичета.
  Дизайнерски дамски колани под формата на атласного po^aska много са модерни през новия сезон. За широката талия е добре да използвате по-тъмни цветове, а ето тънка талия позволява да експериментирате с цветовете.
  В крайна сметка може да се отбележи, че на модни дамски колани 2013 на много нива (няколко тънки поясков), с голяма катарама на талията и ярки наситени нюанси (оранжево, бордо, виолетови или сини).
  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани

  Кожени дамски колани