• (4-04-2015, 15:05)   
 •   0   
 •  514 
Портмоне Шанел
Дамски портмонета на Шанел покори сърцата отдавна. Много известни личности предпочитат само Сhanel: Даян Крюгер, Анна Уинтур, Кейт Босворт - всяка може да се види в елегантна рокля от Шанел, но ръцете със сигурност ще бъде малко ефектен аксесоар.

Как са се появили кожени портфейли Шанел?


Прототип на съвременния портфейл на Chanel се приема дамска чанта, създадена от мадам Шанел още през 1955 година. Факт е, че самата Коко това обаче в своята разсеяност. Тя постоянно губех си плетена чанта, която трябваше да носи в ръка. В края на край на мадам Шанел измисли и представи си творение на света - малка чанта на верига. Именно известната чанта на Chanel 255 се превърна в прототип на съвременния портфейл. Новост е толкова полюбилась на жените, че тя започва да произвежда не само от различни материали, но и в различен цвят.

Чантата Сhanel: аксесоар с мистерия


Факт е, че кожена кесия Сhanel не е просто красива и скъпо нещо. От страна на дизайнерите е тънък психологически ход. Съвременната жена е независима и самодостаточна. Ние обичаме големи чанти, в които може без проблеми да се поберат всичко необходимо за работа. Но дори и най-независима и активна жена остава на романтичната и нежна. И точно в този момент дамски портмонета Сhanel падат много между другото. Той е много практичен и удобен.
Почти всички кожени дамски портмонета на Шанел са изработени от специално обработена телешка кожа. Фаворит може да се нарече портфейл на Chanel Classic XL Jumbo Flap. Чанта-портфейл лъскава и лакирани, с много красиви дръжки. Тези портмоне Шанел имат стойки за писалки, под формата на златни пръстена, които се използват и за вътрешна декорация. Някои много екстравагантни фигури успяват да съчетаете този аксесоар дори с офис стил.

Как да изберете правилната жена чантата на Шанел?


И така, вие сте решили да закупите на това модно допълнение за гардероба си. Как да си купя кесия, за да не тече в поделку? Като за начало нека да смирим себе си с факта, че подобен аксесоар на пазара или в преход не се намери. Трябва да сме подготвени за факта, че трябва да се разделим с прилична сума пари. Ето ти дойде в един магазин и видях на тезгяха невероятно красив червен портфейл на Chanel . Първата мисъл е :"Взимай и бягай! Магазин за добър, цената е доста висока, съмнение не може да бъде". Но дори и в този случай се вземат в ръце и внимателно проучване на потенциала за обновку. Ето няколко важни точки, на които трябва да се обърне внимание:

 • Прочетете внимателно материала, от който е направена чантата си. Сега помислете внимателно, за каквито случаи вие ще искате да закупите този аксесоар. Чантата може да е за специален повод или ежедневни събития. Матиран с прости форми подходящи за ежедневна употреба, а ето лакиран и с замысловатыми линии е по-добре да се изходи в светлина.

 • Нататък обърнете внимание на качеството на шевовете и ремъците (ако те има). Особено внимателно прочетете тези модели, които са на ръба, не се обработват (в сила от избрания стил разбира се).

 • Всички цип и закопчалка трябва да проверите себе си, за да се уверите в тяхната изправност.

 • Лигавицата трябва да бъде здрав. Това може да се найлон, кожа или винил, но всички линии трябва да са гладки и ресни наоколо не се мотае трябва.

 • Ако има декоративна украса под формата на топчета или други орнаменти, проверете качеството им на закрепване.


 • Портмонета от световни марки често не са достъпни за по-широк кръг. Но това е аксесоар от Шанел съчетава в себе си баланс между качество и цена, който прави такова придобиване на достъпни цени.
  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел

  Портмоне Шанел