• (4-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  810 
Сребърни бижута с камъни

Нищо не краси жената като сребърни бижута с камъни, които могат да се подчертае величие на женската красота. Сред многообразието на избор все още трябва да бъде в състояние да се реши с факта, че перфектно подчертават собствен стил, ще ви помогне да изразите настроението и ще бъде ненадминат начин. В края на краищата, сребро винаги говори за изискан, безупречно вкуса му любовница.

С какво се носи и как да се съчетаят сребърни бижута с камъни?


Важно е да спомена, че на изделия от сребро, а още повече, когато ги подчертават красотата на камъните, по-добре е да се носят през деня. Това говори за това, че те идеално подчертават casual стил . Ако този метал - рамки за перли, диамант, нефрит, аметист, мориона или смарагд, тогава спокойно може да парадират бижута на званом вечеря. Обяснение освен едно - за тези камъни сребърни рамки, се считат за най-добри.
Сребърни бижута с лунен камък, планински хрусталем ще се отнесат в официална обстановка. За различни празнични поводи, като никога, между другото, перлена красота.
Като всекидневна употреба не трябва да се избират масивни бижута. Не само, че по този начин може да намали срока им на служба, така че все още и се притеснявам собствен начин.
Ако говорим за комбинация на сребърни бижута, както скъпоценни, така и полускъпоценни камъни с цветотипом външен вид, този благороден метал в лице "зимни" и "летни" красавицам. Той ще бъде страхотно страхотно на представительницах на прекрасния пол с русыми, тъмни локонами, както и седовласых жени.
Ако се вярва на народните вярвания, това незамужним барышням не трябва да се носят диаманти лукс. Вярно, по изключение може да се направи само в случай на годежен пръстен с камък на малкия размер. А в най-път ще сребърни бижута от корали, тюркоаз.
Важно е да се помни, че аксесоарите трябва да се избират, като се позовава на собствени характеристики: форма на лицето, фигура. За да се подчертае лебединую врата, се препоръчва да се дава предпочитание на серебряному огърлица с дребни россыпью камъни. Например, за такива случаи можете да изберете сребърни бижута с камъни Сваровски.
Сребро отлично се съчетава с нарядами студените тонове, черно. В този случай блясък на камъни само подчертават красотата на образа. За amatures, пъстри премени има добра новина: този метал изглежда добре с рубини, жълт, пурпурен цветова гама.
Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни

Сребърни бижута с камъни