• (4-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  1283 
Гривна Swarovski

Всяко момиче може и трябва да изглеждат безупречно. Начин помагат да се допълнят всички видове декорации. Така, гривни Swarovski - това е чудесно решение за всеки, който иска да изглежда стилно и не даде последните пари за приятен аксесоар.
Най-интересното е, че кройката на всеки кристал в продукти на световно известната марка бижута, абсолютно същата, както и при обработката на диаманти, а това помага още повече за сближаване на евтини камъни до диамантена красота, да ги направи наистина луксозни.

Гривна с кристали Swarovski


Към днешна дата има над 25 вида нюанси хрусталиков, наподобяващи скъпоценни камъни. Всяка гривна Swarovski е светло дизайн и оригинално цветово решение. Бижу привлича вниманието не само с красотата си, но и на бюджета на ценовата политика.
Годишно компанията произвежда все нови и нови проби, което позволява на всеки образ вземете вашата гривна, като подчерта индивидуален стил, характер, настроение.
Новата пролетна колекция от с камъни Сваровски - перфектна имитация на луксозни диаманти. Във всеки де се намират тези прекрасни снимки, а изтънченост линии приятно изненадан. Важното тук - комбинация посеребренных и златно метали с кожа, дърво. Особено заслужава да се отбележи гривна "Auburn". Той е осеяна с кристална россыпью. Покрит със сребро и розово злато. При проектирането на декорации използва ефектът шагреневой на кожата. Този кожена гривна Сваровски ще бъде перфектно се комбинира с нарядами тъмни нюанси, черен коктейльным рокля.
Аксесоар "Amazing" декориран с кристали на различни нюанси на синьото. Тази небесна палитра - идеалното допълнение към нещата от деним. Също така новата колекция на Сваровски е символ на гривната-трансформером. По-точно "Video" - три на пръстена е от черен метал и злато, които могат да се носят като едно цяло, така и поотделно.
Има тук и минималистические украса. "Stone" са предназначени за любителите на прости, но при сложни детайли. Този аксесоар се състои от камъни с различни нюанси на златисто цветова гама. Както гривна, наречена "Арти" разполага с голям кристал, разположен на широк шелковом съвсем малък.
Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski
Заедно с"Гривна Swarovski" също четат: