• (4-04-2015, 15:56)   
  •   0   
  •  838 
Гривна Swarovski

Всяко момиче може и трябва да изглеждат безупречно. Начин помагат да се допълнят всички видове декорации. Така, гривни Swarovski - това е чудесно решение за всеки, който иска да изглежда стилно и не даде последните пари за приятен аксесоар.
Най-интересното е, че кройката на всеки кристал в продукти на световно известната марка бижута, абсолютно същата, както и при обработката на диаманти, а това помага още повече за сближаване на евтини камъни до диамантена красота, да ги направи наистина луксозни.

Гривна с кристали Swarovski


Към днешна дата има над 25 вида нюанси хрусталиков, наподобяващи скъпоценни камъни. Всяка гривна Swarovski е светло дизайн и оригинално цветово решение. Бижу привлича вниманието не само с красотата си, но и на бюджета на ценовата политика.
Годишно компанията произвежда все нови и нови проби, което позволява на всеки образ вземете вашата гривна, като подчерта индивидуален стил, характер, настроение.
Новата пролетна колекция от с камъни Сваровски - перфектна имитация на луксозни диаманти. Във всеки де се намират тези прекрасни снимки, а изтънченост линии приятно изненадан. Важното тук - комбинация посеребренных и златно метали с кожа, дърво. Особено заслужава да се отбележи гривна "Auburn". Той е осеяна с кристална россыпью. Покрит със сребро и розово злато. При проектирането на декорации използва ефектът шагреневой на кожата. Този кожена гривна Сваровски ще бъде перфектно се комбинира с нарядами тъмни нюанси, черен коктейльным рокля.
Аксесоар "Amazing" декориран с кристали на различни нюанси на синьото. Тази небесна палитра - идеалното допълнение към нещата от деним. Също така новата колекция на Сваровски е символ на гривната-трансформером. По-точно "Video" - три на пръстена е от черен метал и злато, които могат да се носят като едно цяло, така и поотделно.
Има тук и минималистические украса. "Stone" са предназначени за любителите на прости, но при сложни детайли. Този аксесоар се състои от камъни с различни нюанси на златисто цветова гама. Както гривна, наречена "Арти" разполага с голям кристал, разположен на широк шелковом съвсем малък.
Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski

Гривна Swarovski