• (4-04-2015, 15:57)   
  •   0   
  •  477 
Гривна Tiffany

Украса на компанията "Tiffany&Co." са популярни първото десетилетие. Тук можете да намерите изисканата си класическа музика и модели, изпълнени в съвременен стил от бижутери със световна известност. Гривни от Тифани се радват на особен търсене сред модата.

Лукс гривни Tiffany


Комбинация от изящество и елегантност - това, което носи в себе си колекция от бижута за красота наречен "Тифани T". Разработен беше нов дизайнер на компанията Франческой Амфитеатроф. В творениях обединени класика многогодишни традиции и модерен начин на живот резиденти на големия град. Най-интересното е, че във всички оригиналах гривни от "Тифани" има буквата "Т", централен елемент, който обединява всички модели от тази колекция. Въпреки своята простота, минимализъм в бижута крие някаква загадка, огромна сила.
Както отбелязва самата Франческа, на създаване на тези сребърни и златни гривни 925-та проба я вдъхнови не само двухсотлетняя история на компанията "Тифани", но и архитектура, всекидневният живот на Ню Йорк. Този град не знае чужди правила толкова, колкото и модерна, независима жена.
Тази красота явно не ще залеживаться в своите тюркоаз коробочках. И най - важното-всеки гривна спокойно може да се комбинират помежду си, като актуализира вашия начин всеки ден.
Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany


Колекция "Тифани Masterpieces" се състои от модели, които показват някакъв вид "красотата в движенията", комбинация от кинетика и светлина. Изделия, украсени с диаманти, черна шпинелью, зелен хризопразом. Гривни от Тифани, изработени от сребро и злато. Някои изпълнени в стил арт-деко, комбинация неоклассицизма и арт нуво. Динамичните аксесоари имат своя характеристика, елементи странни са свързани помежду си, или да представи необичайното цветово решение. За да създаде наситен, по-цветен образ, се препоръчва комбиниране на гривни.
Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany


"Paloma Picasso" - това е комбинация от европейски и ориенталски стилове в браслетах от "Тифани". Известен бижутер Палома Пикасо, дъщеря на световно известния художник, в творбите воплотила женственост, красота, която не е предмет на временен рамка. Невъзможно е да остане безразличен към нея творениям. Според най-Палома, на създаването на тази колекция я вдъхновена от Венеция и екзотични мотиви на страните от Изтока.
Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany

Гривна Tiffany