• (4-04-2015, 15:57)   
 •   0   
 •  763 
Пръстени Тифани

Украса на световно известната марка "Тифани", и по-специално, пръстени, се превърнаха в любим сред такива личности като Ан Хатауей Мария Шарапова, Камерън Диас Кристина Ричи и Дженифър Гарнър. И това не е изненадващо. Защото покрай такава красота е невъзможно да се мине, оставайки безразлични. Освен това, всички пръстени са известни не само със своя луксозен вид, елегантност, финес детайли, но и дълголетие.

Колекция оригинални пръстени в стил Тифани


Тифани Diamond . Как да не се влюби в диамант слънчев цвят? Някога той е бил намерен в една от мините на компанията-монополист на миналия век, "De Beers". Не само това, тази жълта красота има повече от 90 лица. Освен това изумително диамантен пръстен от Тифани е известен с невероятни размери - 129 карата. Бижутери на известната марка реши да допълнят красотата на диамант умело създадена фигура на птица. Ако при модата ще се появи желание за закупуване на лукса, то добре дошли в главния магазин на компанията, намиращ се в Манхатън. Тук може да им се възхищаваме.
Не ще бъде излишно да се споменава серия от пръстени с жълти диаманти, за създаването на които очевидно вдъхновени величествен аксесоар със слънчеви елмаз.
href="/sites/default/files/kolca_tiffani_10.jpg">
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Казано за пръстените на Тифани, заслужава да се отбележи и сребърни аксесоари с скъпоценния камък с различен цвят. Така, компанията се радва на своите фен на диаманти, синьо, зелено, розово цветове. Във всяко творение е затворена чувственост, изисканост.
Пръстени Тифани


rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/kolca_tiffani_14.jpg">
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Пръстен "Корона" от Тифани . То именно за такива момичета, които знаят си цената. В края на краищата форма на този аксесоар могат да се подчертае своя стил, индивидуалност и темперамент. Лукс и изисканост - това, което съчетава в себе си тази красота.
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Годежни пръстени . Отделно си заслужава да се опише величието на един от най-новите колекции на компанията. Така, "Тифани Bezet Round" изненадва с финес, минимализъм. Неговата красота подчертава малък диамант кръгла форма. Както "Тифани " Прегръдка" е известен с класическия си стил с много диаманти малки размери. Какво може да бъде по-добре перфектна комбинация от цветя и приказно годежен пръстен? "Jean Schlumberger Bud Ring" доказва това като никога е най-добре. Като символ на вечна любов човек може смело да даде своята половина пръстен от Тифани във формата за безкрайност.
[group1] []"href="/sites/default/files/kolca_tiffani_19.jpg">
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Пръстен "Сърцето" от бяло злато от Тифани . Тегло на диаманта достига 46 карата. Прекрасен камък заобикаля кройката от диаманти, общото тегло на които 05 карата. Освен този модел, компанията представи на света пръстен с диамант 1 карат, чиято цена е около 11000 $. От италиански бижутер Elsa Peretti тук може да закупите пръстен "Сърце" е в модерен стил.
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Сватбена красотата . Че-че, а за такова тържество на компанията е подготвила много красиви модели. Така, пръстен от платина, изпъстрени с диаманти, явно ще дойде по вкус на бъдещата половинка. Олицетворение на нюх, на кралското величие воплотилось в "Тифани Swing", платиновом декориране с три реда на този скъпоценен камък. Цената на такава красота достига 10000 $. "Тифани Novo" е дете на вдъхновение от легендарния "Тифани Diamond".
Пръстени Тифани

Пръстени Тифани

Пръстени Тифани


Пръстени Тифани, образец на качество и повод за фалшифициране на


За да не попадат на примамката на шарлатани, които продават фалшиви бижута, трябва да се помни, че:

 • Tiffany and Co има сребърни изделия само 925 проба;

 • всички бижута са с оригиналната опаковка тюркоаз;

 • към всеки истински продукт на приложен сертификат за качество;

 • в Тифани никога не е продажби, запаси.


 • Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани

  Пръстени Тифани