• (4-04-2015, 16:00)   
  •   0   
  •  4120 
Бижута Българи (пръстени, гривни, висулки, обеци) отдавна се превърна в любим на много жени, които искат да се открояват, изненада и победи. Всяка нова колекция на пръстените Българи е уникален начин добавка стилен начин. Благодарение на красив, статусным, имиджевым изделия, украшающим женски пръсти, може да изглежда оригинален и привлекателен. Дамски пръстен на фирмата Българи изглеждат много модерно и стилно, въпреки факта, че марката продължава да работи в съответствие със старинни традиции, заложенными през XIX век Сотирио Българи. Като е грък по произход, той е основана в Италия бижутериен къща, а синовете му Джорджо и Константино продължи делото на баща си, откривайки в Рим първият салон, който работи и днес. Сливането на двете култури се обяснява с факта, че орнаменти Българи съчетават в себе си талант на гръцките бижутери и изящность форми, присъщи за всички изделия, изпълнен в Италия.
Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari
href="/sites/default/files/kolca_bulgari_4.jpg">
Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari


Революционен стил Българи
За производството на пръстени марка Bulgari използва благородни материали - злато, сребро, платина и скъпоценни камъни. Всяко златно или сребърен пръстен Българи с диамант, топаз, изумруд, сапфир или рубин - това е шедьовър на ювелирното майсторство. Администраторите успява да създаде украса в нов стил, далеч от класическите канони, предвидени от френската училище. Уникален стил на пръстените", изразено в тяхната уникалност, оригиналност и неопетнен, покорява женски сърца, а мъжете да те кара да се възхищаваме на техните обладательницами. Неистов микс от гръцки класици и на италианския ренесанс в комбинация с усет за стил потомци Сотирио Българи позволява на марката да диктуват тенденции в света на ювелирното изкуство.
Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari


Разглеждане на всяко пръстен Bulgari, направени от бяло или жълто злато, сребро или платина, разбираш, че той е ярък пример на бижута от клас "лукс". Величествената красота на скъпоценни камъни, изкусно облечени в майсторски изпълнени къдрици от злато, платина или сребро, удари си благодат. Откъсне поглед от женска ръка, украсена с пръстен Bulgari, това е просто невъзможно! Това е лесно разпознаваем стил, изпълнен с жизнерадостностью и енергия, покорява. В него хармонично се съчетават лукс и дързост. Благодарение на смели комбинации на материали, великолепию части, безукоризненному дизайн и ненадминато качество на гръко-римски бижу на изкуството, воплощенное в пръстени, остава пример за изискан вкус. Маркови бутици, където могат да се закупят пръстени Българи, вече са отворени в Париж, Монте Карло, Ню Йорк и Женева.
Почти Българи
Очевидно е, че закупуването на бижута и бижута, издадени от италиански марка Българи, изисква значителни материални разходи. Естествени минерали, скъпоценни камъни и метали, не може да струва евтино. Има ли начин да стане спечелила стилен пръстен в стил Българи, ако бюджетът не позволява да реализират мечтата в реалност? Много търговски марки и бижутери, работещи по поръчка, произвеждат пръстени, дизайн, който повтаря този луксозен стил Българи. Става въпрос не за подделках или копия, а за напълно законен производството на накити, чиято стойност значително по-ниска.
Сребро, платина, златни бижута Българи или а-ла-Българи винаги ще бъде желан подарък за жени, които отлично да се ориентират в морето на съвременните бижута тенденции и имат отличен вкус.
Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari

Пръстен Bulgari