• (4-04-2015, 16:01)   
  •   0   
  •  1076 
Вече няколко десетилетия пръстени, издадени марка Cartier (Cartier), статус точки са накити, достойни ръце куинс. Нищо изненадващо това не е, защото те представляват фини бижута, които изглеждат шик, благородна и уникални. Историята бижутериен къща, която днес е известно на целия свят, води с 1847 година. А всичко започна с авантюра - Луи-Франсоа Картие, президентът подмастерьем при талантлив бижутер, подкопил пари и е купена от наставник му работилница. И става веднага заладилось! Млад бижутер е осеян на индивидуални поръчки, а слуховете за неговите умения разпръснати из цялата област. Всяка пръстен Луи Картие, за създаването на която производителят е използвал сребро и жълто злато, се обърна в шедьовър, защото той упражнил нестандартен за ДЕВЕТНАДЕСЕТИ век приемане. Украса на златарски е направил под формата на различни насекоми или животни, инкрустируя ги диаманти и други скъпоценни камъни. Иновация Картие му спечелва известност. През 1904 г. Луи е умрял, но потомци продължили неговото дело, се превръща работилница в световната ювелирную империя.
Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier


Украса за всеки повод
В момента ръце бижутери къща на Cartier е създаден деветнадесет колекции, осемнадесет от които са предназначени за фини дами. Това разнообразие дава на жените възможност да вземете пръстена към всеки образ, независимо дали е изискан случайни облекло или луксозен вечерен тоалет. Така, творческа пръстен Cartier, което се нарича пантера (колекция Panthere de Cartier), благодарение на своя необичаен дизайн ще се превърне в отличен завършващ щрих в образа на момичета, отдающей предпочитания стил глем-рок или свэг . В тази колекция са представени тридесет и три модела от бяло, жълто злато, платина, инкрустирани с диаманти, ониксами, рубини и украсени с черен лак.
href="/sites/default/files/kolca_karte_4.jpg">
Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier
rel="lightbox[group1] []"href="/sites/default/files/kolca_karte_7.jpg">
Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier


Не по-малко ефектно изглежда и троен пръстен Cartier, която символизира безкрайността. Комбинация от розово, бяло и жълто злато с диаманти, сапфири, перли и керамични вложки невероятно въображение. Символиката на тези украси ги прави идеално решение за помолвок и сватбени тържества. Брачни и помолвочные пръстен Cartier от колекцията на Trinity подчертават вкуса на булката и я информираност в най-горещите тенденции бижута на пазара. Любов, вярност и приятелство - точно такова значение на бижутери се слагат в пръстен, с помощта на злато три цвята. Сватба пръстен Cartier - мечтата на всяко момиче!
Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier


Направи стилен начин ярък акцент, граничеща экстравагантностью с эпатажем, е възможно с помощта на пръстени от колекция Paris Nouvelle Vague, в която са представени 23 луксозни модели. Фантазийные форми, наподобяващи преплетени змии, листенца на цветя, фонтани и кутии за бижута, идеално ще се побере в бляскав начин. А пръстен Cartier, напомня елегантно сгъната нокти, изпълнени от розово, жълто или бяло злато с инкрустиран от дузина малки диаманти, не може да остави безразличен нито един модницу. Тази новост от колекцията на Juste un Clou, в която е представена от общо пет модела, прегорели бижутериен пазар!
Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier

Пръстен Cartier


Популярността на пръстените " Картие изигра жестока шега с тях. Факт е, че намирането на оригинален продукт, качеството на който не предизвиква съмнение, е доста трудно. Дори бижута магазини, пълни фалшификати, стойността на които, макар и да е по-ниска от тази на оригинала на пръстените", но все още е неоправдано скъп. За да сте сигурни в произхода на бижута, струва си да се запознаете, преди покупка с най-новите колекции, даден на сайта на бижута къща Cartier.