• (4-04-2015, 16:02)   
  •   0   
  •  1517 
Обеци Българи

Цялата женска половина на човечеството със сигурност е чувал за известнейшем италиански дома на модата Вvlgari. Сред всички тези момичета и жени има такива счастливицы, които не само са чували за него, но и са обладательницами бижута на този делириум.
Шедьоври на модна къща Българи не могат да не се стреснат и не се радва. Бижута от тази марка - винаги идеалната точност на линиите, качество и изискан неповторим дизайн. Романтика, която е присъщо да се реализират и едновременно здравина превъзходен се кача на всякакви продукти, в това число и обеци Вvlgari.
В днешно време бутици Българи има нито повече, нито по-малко - около 236 в 24 страни по света. За да си представите как изглежда с поне един от бутици, ако, разбира се, няма начин да се види опита от първа ръка, достатъчно внимание на цитата на Анди Уорхол: "на Екскурзия в магазин Българи за мен като преживяването на съвременната изложба на изкуствата".

Обеци Българи


Едни от най-често срещаните декорации на тази компания са обеци. Дизайнът им е винаги разнообразна и доста необичайно. Произвеждат се изделия от злато, сребро и платина.
Златни обеци Вvlgari - това бижу чудо. В продължение На дълго време те стават само по-високи оценки от експерти и собственици на тези шик бижута. И наистина, оригинални златни обеци Българи перфектно съчетават в себе си величието и отлично качество. Дори може да се каже, че това е вариант, когато бижу бижу може да бъде едновременно класически и модерен. Купувайки си тези обеци, вие ще придобиете достойно допълнение към вашата красота.
Обеци Вvlgari безумно удобни и съвсем не са считани за ушите. Те винаги са на мода, а не независимо от колекцията. Тези обеци са идеални както за ежедневно носене, така и за специален празник.
Оригинални обеци Вvlgari, разбира се, дороговаты, но за да се гарантира винаги да изглеждате стилно, харизматично и, в края на краищата, неопетнени, струва си плащам.
Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи

Обеци Българи