• (4-04-2015, 16:03)   
  •   0   
  •  624 
Пръстени Сhopard

Ако сте истински ценител на женствеността и бохемски начин на живот, пръстени Сhopard просто трябва да стане ваш избор. Тези легендарни бижута от бяло и розово злато, проба 750 украсена с диаманти и други скъпоценни камъни, неизменно остават актуални и модерни, а безкрайно разнообразие ви позволява да отговарят на потребностите дори на най-сложните личности.

Пръстени Сhopard с плаващ диамантен пръстен


Колекция от пръстени Сhopard Happy Diamonds отнема едва ли не на челно място наред с други бижута за жени. Тези продукти са се превърнали в легенда, благодарение на неземна красота и очарованието на "танцуват" и искрящ диаманти.
За създаването На едни вдъхновени сапунени мехури, други - знак за безкрайност. Има и прости лаконичен форми, в които diamonds "разхождат" между две сапфировыми очила с кръгла или "сърдечна" форма.

Годежни пръстени Сhopard


Ако имате нужда от красива годежен пръстен , Сhopard - това е нещо, което е необходимо. Варианти на сватбени халки маса - и Сhopard ICE CUBE, и CHOPARDISSIMO, и HEURE DU DIAMANT, и TIMELESS WEDDING BAND (вечни модели, това е актуално във всички времена).
Изработени от бяло и розово злато пръстен има уникален дизайн и искусное украшение от диаманти, създаващи сдържано сияние. Тези изящни изделия са е символ на вечна любов и вярност.

Коктейлни пръстени от Сhopard


Известните модели на IMPERIALЕ, подобни на старата бродерии, модерен любительницам шик заменя корона. Доброто, като дантели, бижута са предназначени за тези, които знаят как да се преподава себе си с едно докосване на клас. Масивна, с плавни форми, тези коктейлни пръстени привличат внимание изискана комбинация от скъпоценни материали - диаманти и аметистов в красива златна рязане.
Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard

Пръстени Сhopard