• (4-04-2015, 16:04)   
  •   0   
  •  705 
Обеци Тифани

Бижута отиват всяко момиче и жена, придават чар и специална елегантност. И, може би, всеки от нас, както и известната Холи Голайтли, мечтае да се синята кутийка от магазина на Tiffany & Co. Обеци Тифани ще стане чудесен придобиването и забележителен подарък.

Бижута Tiffany


Бижутериен къща Тифани станал известен повече от сто години и оттогава орнаменти, се считат за образци на елегантност и добър вкус . Тази фирма за производство на бижута за първи път е използвала сребро 925 проба, която след това се превърна се прилага в почти всички майстори, и той е признат стандарт за този бижута от метал. Факт е, че среброто само по себе си е достатъчно меко и пластичное и производство на бижута от чист метал е непрактично, тъй като пръстени, обеци и гривни бързо деформировались и губят своя външен вид. 925 проба означава, че на всеки 1000 единици метал е 925 единици сребро, а останалите 75 единици са други метали, обикновено цинк и мед. Тази композиция придава сплаву необходимата твърдост за производство на красиви и дълготрайни декорациите, включително и оригиналите на обеци Тифани.

Обеци Тифани - образец на добър вкус


Сега производство обеци във фирмата се случва не само от сребро, може да се намери и златни обеци Тифани, и изделия от платина. Модели на обеци тази фирма се различават по специален, стегнат дизайн. Тук няма да намерите твърде сложни форми, големи части, ярки комбинации. Обеци от Tiffany & Co. подчертаните са прости и елегантни. Въпреки това, бижутери, дори и в прости форми, с успех се използват различни скъпоценни камъни. Така, например, изключително красиво изглеждат на Tiffany обици от злато с диаманти. Те са подходящи за деликатни вечернему рокля и украса на всяка жена. Съвсем същото младите момичета (които все още са в сила на възраст не могат да носят бижута с диаманти) ще могат да вземат за себе си необичайни и изискани обеци от комбинация от бяло и жълто злато, с естествени перли или без него.
Въпреки, че де фирма позиционируются като елегантни и класически, те изглеждат много модерни и са подходящи дори за клуб начин. Например, един модел от сребро, наподобяващи по форма, с цип, прекрасно ще се съчетае с лъскава рокля в пайетках и туфлями токчета. В никакъв бижута де фирма Tifffany & Co. има собствена жар, която ще помогне да се подчертае индивидуалността момичета, надевшей му.
Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани

Обеци Тифани