• (4-04-2015, 16:04)   
  •   0   
  •  1516 
Пръстени Сваровски

Кристали Сваровски, представени в света на модата преди няколко десетилетия, имат по-голяма популярност, която не угасва с течение на времето. Днес тези евтини, но в същото време са много ефектни и красиви декорации допринасят най-различни предмети, дрехи, обувки и аксесоари. Камъни Сваровски се използват в облеклото, аксесоарите, дори в маникюре и грима. Обаче необычнее и по-общо с тези удивителни камъни изглеждат бижута. Днес все по-често дизайнерите са оригинални пръстени Swarovski, които елегантно подчертават женските пръсти и се въвеждат в начина на блясък и сияние.

Пръстени с кристали Сваровски


Златен пръстен с камъни Сваровски . Най-модерните златни пръстени с камъни Swarovski - масивни и широки модели, изпъстрени с малки кристали. Такива бижута дават едно необичайно усещане за глазура и сияние, които деликатно подчертава красотата на изящните ръце. Също така оригинално изглеждат пръстени от бяло и жълто злато с малки кристали и един голям в средата. Модел с такъв акцент е отлично място за годеж или като начин за отваряне на сетивата.
Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски


Сребърен пръстен с кристали Swarovski . За разлика от златни, сребърни пръстени с кристали Сваровски изглеждат по-луксозно. Такива модели изглеждат нежно и романтично. Така че стилисти препоръчват да изберете тънки пръстени с голям камък в средата. Разбира се, малки россыпь може да допълни такива де, но акцентирующий голям crystal задължително трябва да присъства.
Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски


Пръстени-бижута Сваровски . Най-достъпните, но в същото време много оригинални и необичайни, се считат за пръстени Swarovski - бижута. Такива модели са в основата на представени от евтини метали, които често са покрити със злато листа. Тези бижута не са модните канони за вида на камъни в тях. Можете да избирате както модели с по-голям кристал, така и пръстени с малки камъчета или комбинирана бижута и т.н. В това се състои универсалността на тези пръстени, тъй като те са предназначени за всяка категория момичета.
Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски

Пръстени Сваровски