• (4-04-2015, 16:05)   
  •   0   
  •  826 
Мъниста бижута

Мъниста бижута не излизат от мода в продължение на не едно десетилетие. Днес дизайнерите предлагат модницам голямо разнообразие от аксесоари и стилни елементи от мъниста. Често най-стилните снимки, увеличени с украса от мъниста. Също така голям плюс е това, което модни аксесоари лесно да направите сами в домашни условия.
Бижута от мъниста и камъни . Едни от най-популярните и много красиви са станали украса от мъниста и камъни. Такава комбинация е в основата са представени изискани комплекти. Най-често основният елемент действа колие или мъниста. Бижута от мъниста на шията отлично в хармония с обеци, изпълнени в същия стил, клатчами или портмоне, в продължение на часове. Също така можете да вземете изискани комплекти от пръстени и обици или гривни. За такива орнаменти в основата са избрани естествени полускъпоценни камъни - тюркоаз, перли, фианит, аметист и други подобни. Със скъпоценни камъни, мъниста изглежда евтино и разликата между материалите и забравата.
Бижута от мъниста за коса . Още едни модерни декорации от мъниста, се считат за аксесоари за коса. Днес на мода женски колела и ленти, бродирани с мъниста. Красиви цветя или листенца от големи и малки стъклени мъниста добавят в образа женствени нотки и го правят оригинален.

Сватбена украса от мъниста


Все по-голяма популярност придобиват бижута от мъниста, за сватба. Тези аксесоари се извършва от бяло, розово, бежово и прозрачен стъклен материал. Често сватбени диадеми , щипки за коса и бижута за врата и за уши, са изработени от комбинация с мъниста, перли или мъниста златния и сребърния цвят. С подобни аксесоари начин на булката особено се отличава нежност, романтичностью и женственост.
Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута

Мъниста бижута