• (4-04-2015, 16:05)   
  •   0   
  •  787 
Бижута Pandora

Бижута фирма Пандора - това изтънченост, изисканост и елегантност, простота и минимализме. Тези декорации не се различават массивностью и представительностью. Често малките детайли или по-малко добавки аксесоари на известната марка се превръща в един от основните компоненти на целия образ. В края на краищата чар, лукс и женственост могат да се подчертае, деликатен вкус и ненавязчивостью. Бижута в стил Пандора, тъй като път, като може да бъде най-добрият начин да се справи и с такава задача.

Пандора - стилна бижутерия


Гривна Pandora . Един от най-известните елементи на бижута Pandora стана гривна. Дизайнери отделят на този мобилен аксесоар от голямо значение. Защото чрез този вид украса може да елегантно подчертават деликатната женска дръжката. Гривни - единствените бижута на марката, в която капитанът не винаги спазват правилото минималистичен. Необичайни мъниста, малки висулки и чист обков - това е, което отличава аксесоари Пандора, които придават на ръцете елегантност и лукс.
Бижута Pandora

Бижута Pandora

Бижута Pandora


Колиета и висулки на Пандора . Колие Пандора не се превърне в отличителен белег на вечерта начин на модата. Тънки колани, чист верига с малки оригинални переплетениями, украсени с миниатюрни кулончиками, само придават лек акцент и подчертават нежността на шията на момичето. В такива бижута също често прозира нотка сексапил и чар.
Бижута Pandora

Бижута Pandora

Бижута Pandora


Обеци Пандора . Обеци Пандора, може би, са най-ярко изразена класическа форма. Тези аксесоари действат стилно допълнение в начина, както и акцент върху женствеността и младостта на своята обладательницы. Бижута Pandora под формата на обеци често е представена от малки цветя, листа и клонки, което ви позволява да направите образа на романтичен и нежен.
Бижута Pandora

Бижута Pandora

Бижута Pandora