• (4-04-2015, 16:09)   
  •   0   
  •  373 
Стил steampunk - алтернативна реалност, която изглежда стилно эстетам и ценительницам необичайни орнаменти. Дамски бижута стил steampunk - това е не само бижута за тематични партита и фотосесии. Благодарение на тази носия може да изглежда творчески всеки ден, създавайки най-различни образи в эпатажном стил.
Steampunk бижута


href="/sites/default/files/ukrasheniya_stimpank_2.jpg">
Steampunk бижута

Steampunk бижута


Хармония метал и камъни
Момичета, не от гардероба си, без скъсани маек, ковани обувки, дългите поли на , корсети и кринолина, не може да се мине без ярки аксесоари, които не са само слънчеви очила гоггл, масивен джобен часовник, широки кожени колани, но и стилни бижута steampunk. Благодарение на серьгам, подвескам, браслетам, колиета, отказвайте и булавкам толкова просто изглежда нетривиально! Безспорно предимство на този стил е, че де steampunk, без затруднение можете да създадете със собствените си ръце от материали, които със сигурност ще има във всеки дом. Това е и годината на реколтата часовници с шестеренками, ключове странни форми, различни медальони и ключодържатели, кожени въжета и камъни от отдавна отживших си бабушкиных на пръстените". Днес бижута месинг в псевдовикторианском стил могат да се закупят в много сувенирни магазини, онлайн магазини, изложения майстори. Голяма част от декорациите изпълнява се по поръчка, с оглед на лични предпочитанията на бъдещата владелицы. Именно поради тази причина, всеки продукт може да усетите душата на капитана. Steampunk бижута - великолепен подарък за всяко момиче, която е чужда на сивотата и баналността. Безспорно предимство на тези бижута е в тяхното хармонично съчетаване помежду си.
Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута


За създаване на бижута могат да бъдат използвани всякакви материали, като се започне с метали и скъпоценни камъни, завършваща с изискани дантели и естествена кожа. Характеристика на бижута е в динамиката, създадена благодарение на механизми, които в миналото са служили детайли, осигуряващи подвижността на часа, дребни уреди. За облекчаване начина на орнаменти от метал и цветни камъни, които могат да бъдат и благородни, са текстил, дантела, органзой, панделки. Експериментирането с избор на бижута, човек може да създаде творчески образи в стил steampunk всеки ден!
Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута

Steampunk бижута