• (4-04-2015, 16:12)   
  •   0   
  •  203 
Елфските украса

Авторска бижутерия в стил произведения на Толкин, като е изпълнен с магията. От нея се носи изтънченост, крехки и нещо неизведанным. Елфските украса в последно време стават все по-модерни. Причината за това е безпрецедентна популярност на тези кино като "Властелинът на пръстените", "Хобит". Много искам да прехвърля част фантастичен свят, в често срещано. Именно тези орнаменти могат да станат в миг по-близо до любимия герой.
Да се потопите в света на фентъзи
В момента има голям избор на различни эльфийских бижута. Те могат да се носят както с цел създаване на приказен начин, за тематични партита, така и просто за себе си, подчертавайки по този начин собствената си уникалност, индивидуален стил.
В много продукти се използват изкуствено създадени фианиты, кубчета цирконий, хипоалергенни материали, сребро. Не е изключен вариант злато пръскане. Безспорен плюс е, че такава красота може да си позволи абсолютно всяко момиче.
Какво да кажа за асортимента от такива бижута, така че тук можете да намерите легендарните обеци в стил resident Лориэна, гора, находяща се в творениях Толкин между реките Андуида и Келебранта. Най-интересното е, че буквално името на гората се превежда като "край на мечтите".
За феновете на трилогията "Властелинът на пръстените" е създаден гривна с традиционните кръв червено и изумрудено зелен цвят.
Дори, ако по-голямата част от времето се налага носенето на бизнес стил, малка брошка братство пръстени ще изглежда като малък аксесоар, допълват начин. Между другото, това е символ на единството.
Елфските диадеми някои мастерицы са изработени ръчно и от това де не по-малко прекрасни. Така че, се ползват от извънредна популярни продукти като сватбени диадеми. С цел да допълни своята бална рокля, сватбена украса, можете спокойно да изберете елфските украса на главата.
Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса

Елфските украса