• (4-04-2015, 16:13)   
 •   0   
 •  351 
Златното колие

Украса придават на женския образ повече шарма, я допълват. Златното колие превръща красота в цъфналите цветя, подчертава индивидуалността. За да изберете точно вашата аксесоар, важно е да се разбере видове колиета, да знаете, каква дължина, по какво облекло е най-подходящ и др.

Правилният избор на колиета от злато


За да придадат на външния си вид и елегантност, разкош, тържественост, трябва да не се бърка с избор на бижута, бижута. Защото тази покупка - няма нищо, внимателно обмислена стъпка. Много малко хора се чувствам като с течение на времето да съжаляват за монтиране на декоративни.
На първо място, определяясь модел с красиво дамско колие от злато, трябва да се помни, че всички златни предмети са 585 или 750 проба. Последните се считат за най-добрите, а защото и цената за тях е подходяща.
Що се отнася до цветовата гама, това не лекуващия добавка под формата на различни скъпоценни камъни, колиета може да бъде бял, червен и жълт. Не по-малко изящно прилича на комбинация от всички тези цветя в един продукт.
Така че, ако говорим за външен вид дами и самия де, стилисти препоръчват красавицам с голяма врата да се даде предимство на неброским аксесоари, които не ще привлече вниманието на обществеността към тази част на тялото. А защото вместо колиета, можете спокойно да изберете елегантна осигури продължителен златна верижка .
За обладательниц лебед шията идеални къси огърлици. При това, те могат да бъдат украсени с, като големи камъни, така и дребни россыпью.
Разбира се, такова бижу като златното колие важно е да събере под собствената си външен вид, а не по стил на облекло. Все пак, ако предпочитание за бизнес имидж, тогава най-добре да закупи огърлица от бяло злато със средна дължина. При това е желателно, така че в него са камъни светъл цвят. Страхотно изглежда в този случай златно колие с диаманти.
За да се съсредоточи върху областта на гръдния кош, можете да спрете своя избор на продукти с кулонами, дълги огърлици.
Изберете вмъкване в огърлица

 • Фианит . В огърлица от злато, този изкуствен камък малко прилича на диаманти, с които образът придобива по-голяма женственост.

 • Сапфир . Има син цвят. Говори се, че е камъкът на самотни родители. Въпреки, че той ще пасне идеално голубоглазым красавицам.

 • Смарагд . Бижу благородна зелен цвят, който на моменти по своята стойност надвишава диамант.

 • Диамант . Подходящ за абсолютно всяко момиче, зряла жена.

 • Рубин . Има широк спектър от цветове-от розово до лилаво.


 • Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие

  Златното колие