• (4-04-2015, 16:16)   
  •   0   
  •  793 
Бижута със сапфир

Скъпоценни камъни сапфири, добре, че в зависимост от тяхната чистота зависи и цената. Това означава, че, дори и не с огромен капитал за покупка, вие все още може да стане спечелила чудни украшения със сапфир в злато или сребро.
Видове сапфири
Минералоги наричат сапфири само сините камъни. В производството на бижута и съща дейност може да бъде камъни съвсем различни цветове (с изключение на червено): сини, жълти, оранжеви (падпараджа), розови, зелени, лилави, черни и безцветни. Някои от тях имат само няколко депозити на цялата планета и защото изобщо не се срещат в местни бижута магазини. Лилава сапфири - най-евтини. За тях е почти невъзможно да се различи от ярки рубини.
Сред бижута със сапфир се срещат: гривни, пръстени, обици, колиета и висулки, брошки.
Свойства
Бижута със сапфир - това е не само красиво, но и полезно. Особено за жените. Тези луксозни камъни излъчват силна енергия, те са в състояние да засили предпазливост, за да подкрепи разпространението на спокойствие, за да добавите решителност и смелост. Сапфири - големите защитници от наговоров, особено за представители на нежния пол. Точно тези орнаменти са показани на креативни хора - те се събуждат нестандартно виждане и възприятие на живота и ситуации.
Причините за избора на
Спира погледа си на бижута, бижута със сапфир, на жените почти не се замислят защо са избрали този камък други драгоценностям. Всъщност дълбок син цвят, който е толкова привлекателна в сапфире, символизира глад за размеренности, спокойствие и постоянству.
Сребърни бижута със сапфир е по-подходящ за жени с хладен цветотипом - зима и лято. Това е чудесен вариант и за млада дама - ако чистотата на камъка в него за 3 или 4 (прозрачен или непрозрачен изобщо), тогава цената може да бъде много демократична и приятна. Златни украшения със сапфир (ако е червено злато) - са по-подходящи за жени по възраст. Контраст тъмен камък с благороден блясък на метал комплимент начин на интелигентен дами.
Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир

Бижута със сапфир