• (4-04-2015, 16:17)   
  •   0   
  •  262 
Бижутерия бижутерия Jenavi

И не мисля, че бижутерия - много юноши. Прекрасен пример за това, колко красиво и достойно могат да изглеждат евтини аксесоари, е Женави - бижутерия бижутерия е родом от Санкт Петербург.
Материали
Създателите вече повече от 20 години успешно комбинируют изкуствени материали с естествени и полускъпоценни камъни. В основата състав - сплав от мед. Покрити бижута-сребро проба 9999 или злато е 24 карата. Особена роля играе гальванический начин на покритие, при който структурата на повърхности взаимодействат помежду си на молекулярно ниво, което осигурява по-добро да ги "сцепление". За разлика от стандартния метод на пръскане, нанесенное по този начин покритие за по-дълго запазва оригиналния си вид.
Камъни на луксозни бижута Женави са благородни: корали, перли, кехлибар, малахит и тюркоаз. Експериментирането с нови идеи, създатели също така се използва кожа и кожа, пера, мъниста, и задължително - кристали Swarovski.

Линия бижута Jenavi


За да обхване възможно най-голяма аудитория, дизайнери са разработили няколко линии, всяка от които има своите характерни черти и особености.
Jenavi . Тя може да се нарече първа линия. Тук са представени колекции в съвсем различни стилове - от доказани в продължение на векове класически до авангарден и минималистичен. Но всички апартаменти в духа на марката.
Jenavi Young малко легкомысленная, но именно тя подхватывает всички световни модни тенденции. И, тъй като е насочена Young на младите момичета, цените на продукти от нея по-изгодни.
Jenavi Exclusive - елегантна линия бижута с кристали Сваровски.
Jenavi Silver - включва бижута само от чисто сребро 925 проба.
Accessories . Разнообразие от стилни детайли начин: украса за коса, обеци за пиърсинг и много други.
Колекция
Основният дизайнер на бижута фирма Женави е Виктория Протопопова - тя е и един от създателите на компанията. Днес марката има над 20000 бижута. Те удобно са обединени в тематични колекции. Вдъхновена от едни или други модели на Виктория наталкивают различни страни, градове, други култури и, разбира се, изкуството. Има "цветя" мотиви, отзвуки театър и архитектура и дори колекции, свързани с храната ("мед", "черен хайвер", "десерт").
Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi

Бижутерия бижутерия Jenavi