• (4-04-2015, 17:40)   
  •   0   
  •  255 
Луксозни бижута на луксозни

Бижута - бижута, изработени от пластмаса, стъкло, керамика и евтини метали - отдавна и трайно се настани в сокровищницах модерни жени. Новите технологии позволяват да се произвеждат изкуствени материали с високо качество, които много малко отстъпва на своите естествени хора. Те перфектно се държат в чорап, изглежда скъпо и почти всички са хипоалергенни. Ниво на луксозни маркови бижута зависи от качеството на неговите съставни части и, разбира се, от предвидливост и актуални модели.

Марки луксозни бижута


Guess . Марката е добре позната не само на дрехи, но и аксесоари. Часовници Guess а-ла-гадже са станали култови, определяне на посока на различни сонму имитатори. Освен обичайните 925 сребро, тази марка е представена и луксозни бижута със златно покритие. Дебелина 015 микрона. Единственият минус е, че марката не дава гаранции на своите продукти.
DYRBERG/KERN . Тази датска фирма е специализирана точно в бижута и други аксесоари. При производството на колекции от създателите използват различни сплави: нержавеющую стомана, калай в комбинация със слой мед или месинг. В модели са налице естествени камъни в съчетание с кристали Сваровски, стъклени мъниста и кожата. Продукти изглеждат много стилно - достойни, дискретен и интеллигентные, те се подсилват женствеността си обладательницы.
Swarovski . Луксозни бижута с кристали Сваровски са станали един вид класика в бижута, лукс. Въпреки, че самите кристали са просто произход (в повечето случаи се използва стъкло), специални, като ги прави по начин на рязане с помощта на електрически ток. Забелязали ли сте, как ярко те възбуден? Това е от това, че броят на лицата в тях повече, отколкото колеги. Благодарение на това светоотражение се увеличава с около 13%. Освен това, благодарение на специална обработка, те не се плъзга с течение на времето, са устойчиви на почистване и да имат достатъчно висока якост на опън.
Anton Heunis . Марката носи името на основателя - професионален бижутер-испанец, работи дълго време основен дизайнер Erickson Beamon. Посочените в свободно плаване, Антон продължи работата си със скъпоценни и полу-скъпоценни материали. Толкова си сътрудничи със Swarovski. В творбите си на нови материали хармонично се съчетават с традиционните техники за обработка на злато и сребро. Стил колекции може да се опише като модерен vintage . С много от своите модели на Антон предоставя за хитове международни Седмици на модата.
Marina Fossati . Луксозни италиански бижута Marina Fossati не едно десетилетие се радва на любовта на най-известните светила на висшата мода. Изработват се изделия в сърцето на Италия - Милано. Безупречно чувство за стил, креативност, уникалност, нови разработки и свежи виждания на всеки сезон - всичко това е характерно за марката. Нейните бижута в големи количества се срещат не само в страниците на лъскавите списания по цял свят, но и постоянно да присъстват на модни Marni, Cavalli, Lanvin, Prada и други.
Anna Biblo . Още една луксозни бижута от Италия. Марк се е зародил още през 1970 година и от този момент нататък, не само е оцеляла сред безумна конкуренция, но и укрепна, генерира своя стил и уникален характер. Anna Biblo произвежда бижута и т.н наравно със скъпи бижута - и това, и друго е предназначено за жените, които искат да изразят себе си във всичко, включително подробности. Характеристика на бижута е тяхната многофункционалност - почти всяко ще бъде еднакво подходящ, както на класически костюм, така и за вечерна или коктейл рокля .
Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни

Луксозни бижута на луксозни