• (4-04-2015, 17:41)   
 •   0   
 •  686 
Амбър бижута

Смола, която твърди и запазени в земната кора, се нарича кехлибар. Всеки знае какво е израза - "цвят на кехлибар", което по някакъв начин може да звучи малко странно, тъй като кехлибар е до 300 нюанси. По-често е светло кафяво и светло-жълти камъни, но могат да бъдат зелени, червени, бели и тъмно-сиви, дори почти черни.
От древността накити от кехлибар се радват на популярност. Всеки продукт от кехлибар - уникални, то е различно оригинален стил и дизайнерска обработка. Всеки продукт по свой начин уникално и страхотно. По-добре е, разбира се, носи кехлибар в рамки от злато, сребро или мед.
В народа битува мнение, че амбър е и талисман. Така че продукт от този на естествения камък може да стане за вас не само за декорация на всеки стил и начин, а още и амулет.

Бижута от кехлибар


У никого не предизвиква съмнение, че декорация от естествен кехлибар, винаги ще бъде популярна и няма да излязат от мода. Днес по-често сребърни и златни бижута с кехлибар, макар и мъниста от този камък, без никакви обрамлений, търсени от жени на средна възраст".
С помощта на накити от кехлибар е много просто да се подчертае естествената си красота. Например, ако имате кафяви очи, или просто тъмни, трябва да се носят обеци със светъл цвят на кехлибар. Момичета и жени със светли очи, подходящ за декорация с камъни кафе, меден или кафяв цвят.
За да амбър бижута представят в добра светлина, спазвайте няколко препоръки:

 • за бижута с кехлибар слънчеви и жълти нюанси, носете облекло или черни, или бели;

 • под естествен класически кехлибар - сини тонове.


 • Много достойно ще бъде комбинация от тюркоаз рокли и кулончика с вложка от естествен кехлибар.
  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута

  Амбър бижута