• (4-04-2015, 17:42)   
  •   0   
  •  448 
Декорации от филц

Мисля, че трудно ще се намери такава жена, която не обича бижута. Особено ръчна изработка. Всеки от нас знае какво е фетр, но не всеки има украса от него. Но напразно! Различни орнаменти от този материал са се появили не толкова отдавна, въпреки че през този сезон те станаха доста популярни.

Стилни бижута от филц


Прекрасни брошки, пръстени, колиета, украса за коса от филц много добре ще допълнят вашия имидж и да подчертае индивидуалността. Тези бижута са подходящи за монотонността на ежедневието, и за празнични изходи в светлина.
За дамски бижута от филц винаги се допълват и украсяват начин, само трябва да се научим правилно да ги събере и да се съчетаят с дрехи. Блестяща брошка във формата на пеперуда, череши, цветя прекрасно ще се съчетае с однотонным трикотажным рокля. В тази комбинация рокля ще придобие цвят и ще изглежда по нов начин.
Всеки случайни облекло, реда на който да ви скучни, може да се разрежда необичайна брошью от филц. И вие веднага ще видите, като този детайл придава на вашето заедно свежест и новост и прави изображението по-умен и приметным.
Огромен дял фетровых бижута представляват разнообразие от колиета. Но, ако говорим за ожерельях, веднага трябва да се отбележи, че повече от всичко, те, разбира се, се вписват под празнични или вечерни тоалети. Въпреки, че много зависи от идеи на автора. Има някои опции, които могат да допълнят и ежедневна рокля.
Любителите на оригиналност и творчески личности повишили декорация от филц. Също така немалка популярност, те се радват на младите. А защо не? С такова украшение може винаги да изглежда екстра необичайно. Освен това, всяко подобно изделие, обикновено е в един-единствен екземпляр, така че можете да разчитате на тяхната изключителност.
Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц

Декорации от филц