• (4-04-2015, 17:44)   
  •   0   
  •  312 
Бижута от ахат

Ахат е камък е пропит с история. Той отдавна се радва на особена популярност, тъй като декорация от него се получават много красиви и разнообразни. Камък се различава от наличието на природни ивици, съответно на бижута се срещат причудливи и уникални рисунки и модели. Понякога на повърхността на агата се крият цели пейзажи.

Бижута с агатом


Бижута от ахат са уникални и уникален. Камък разделят на няколко групи в зависимост от формата на фигурата, цветова гама, структурата и други характеристики.
Бижутери с удоволствие създават златни и сребърни бижута с агатом. Те винаги се радват на разположение както при мъжете, така и при жените. Това могат да бъдат пръстени, огърлици и висулки, гривни и обеци.
Украса с агатом от злато могат да имат най-голямо разнообразие на цветове и нюанси, а също и формата, структурата и степента на прозрачност. Слугинска работа на най-добрите специалисти-бижутери създава уникален и многоликие слушалки.
По нищо не отстъпва по красота и сребърни накити. Ахат в сребърен рязане изглежда страхотно. И често го още и комбинируют с други естествени минерали, благодарение на които се получават оригинални украшения във формата на растения, пеперуди, цветя.

Бижута с агатом


Най-голяма гама от орнаменти, представени именно в категорията на бижута. Ахат в природата е толкова красива и необичайно, че не е задължително да си огранять скъпи метали. Дори прости материали перфектно подчертават го и създават уникални и странни форми, а ако ги комбинирате с други минерали, например, с перли и хрусталем, може да се говори за широчайшем избор, който ще задоволи търсенето на най-привередливой момичета. Дори и колиета с агатом без никаква кройка отлично ще подчертае нежността на кожата и крехки черти.
Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат
loading...
Напишете Vkontakte