• (4-04-2015, 17:44)   
  •   0   
  •  459 
Бижута от ахат

Ахат е камък е пропит с история. Той отдавна се радва на особена популярност, тъй като декорация от него се получават много красиви и разнообразни. Камък се различава от наличието на природни ивици, съответно на бижута се срещат причудливи и уникални рисунки и модели. Понякога на повърхността на агата се крият цели пейзажи.

Бижута с агатом


Бижута от ахат са уникални и уникален. Камък разделят на няколко групи в зависимост от формата на фигурата, цветова гама, структурата и други характеристики.
Бижутери с удоволствие създават златни и сребърни бижута с агатом. Те винаги се радват на разположение както при мъжете, така и при жените. Това могат да бъдат пръстени, огърлици и висулки, гривни и обеци.
Украса с агатом от злато могат да имат най-голямо разнообразие на цветове и нюанси, а също и формата, структурата и степента на прозрачност. Слугинска работа на най-добрите специалисти-бижутери създава уникален и многоликие слушалки.
По нищо не отстъпва по красота и сребърни накити. Ахат в сребърен рязане изглежда страхотно. И често го още и комбинируют с други естествени минерали, благодарение на които се получават оригинални украшения във формата на растения, пеперуди, цветя.

Бижута с агатом


Най-голяма гама от орнаменти, представени именно в категорията на бижута. Ахат в природата е толкова красива и необичайно, че не е задължително да си огранять скъпи метали. Дори прости материали перфектно подчертават го и създават уникални и странни форми, а ако ги комбинирате с други минерали, например, с перли и хрусталем, може да се говори за широчайшем избор, който ще задоволи търсенето на най-привередливой момичета. Дори и колиета с агатом без никаква кройка отлично ще подчертае нежността на кожата и крехки черти.
Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат

Бижута от ахат