• (4-04-2015, 17:45)   
  •   0   
  •  711 
Бижута от мъниста

Мъниста - малки стъклени мъниста с дупка. От него са произведени огромно количество необичайни и интересни декорации. Мъниста също така широко се използва в бродерия, декорация на дрехи и различни елементи. И разбира се, в голямо търсене се радва на голямо разнообразие от бижута от мъниста.

Бродерия на бижута от мъниста


Има два начина за декорация на бижута от мъниста: първо - ширити, когато чрез нанизывания мъниста в определен ред на конци, въжето или тънка тел, за да се създава определен модел; втората - когато плат основи пришиваются бисеринки, като по този начин създават измислен от автора на рисунката.
Бродирани мъниста бижута - много красиво продължение на съвременната мода. Това производство изисква много търпение от майстор, внимателност, внимателно следвайки първоначално разработена схема. Бродерия може да се прилага като самостоятелен вариант за декорация основи, тогава в крайна сметка продукт изглежда като напълно покрити с мъниста форма, или като начин за допълнителен декор произведени по-рано бижута. Така, например, е широко разпространено и украса от мъниста плетени от тъкани изделия или бижута, изпълнена в техниката сутажного на шиене. Мъниста също добре изглежда на продуктите са с почувствах или валяной в основата.

Красиви бижута от мъниста


Вторият начин на производство също е разпространен, колкото и първият. Разнообразни фенечки-гривни и колиета, със сигурност, опитах се произвежда всяко момиче. Ами професионални мастерицы могат да се изпълняват от това красиво материал просто вълшебни работа. Много популярни гривни и огърлици от мъниста, както и голямо разнообразие от брошки и обеци.
Често мъниста се използват като допълнение към всеки друг материал. Той помага да се скрие интервали, образовани големи части на изделия, а също така придава израз. От този фин материал могат да се извършват различни висулки, които допълват продукта и придават интересен ефект на движение. Така, добре се съчетава мъниста с различни полускъпоценни камъни. Бижута от мъниста и камъни винаги хваща окото. Друг вариант е комбинация - бижута от тел и мъниста. Бисер оживява такъв няколко груб материал, тъй като тел и мъниста в рамка от метал започва да играе с необичайни цветове и светят точно като най-истинските скъпоценни камъни.
Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста

Бижута от мъниста