• (4-04-2015, 17:49)   
  •   0   
  •  636 
Бижута от тел

Аксесоари могат да придадат на всеки начин на уникалност, необичайност и чар. Особено ако тя е с уникални ръчно изработени неща. Точно такива все още остава най бижута от тел, които в последно време стават все по-популярни.

История на бижута от тел


Може би, след като човек се е научил да обработва метал, така че веднага, освен оръжия и оръдия за обработка на земята, започнах да правя много вещички, които е успял да се прослави. Разнообразие от бижута, изработени от фини метални ивици - тел - дълго време биха могли да си позволят само много богати хора, тъй като за производството им изисква големи усилия на майстора. Той трябваше многократно да изложи на тел обработка, за да се получи нужната дебелина и огъване на детайли.
Тези бижута са получили най-голяма популярност в Англия в началото на XX век. След това те са станали по-достъпни. По-малко от обезпечени момичета и жени могат да се закупят красива и евтина декорация от медни проводници, които, обаче, изглеждат много изящно и необичайно. За производството на накити по-богати дами използвана, сребърна тел. Въпреки това, с течение на времето, интересът към този аксесоар започна утихать и отново избухна само в средата на XX век в Америка. След това се превърна в оценяват ръчно изработени и натуральность, така че самоделни бижута от тел и мъниста или перли, отново търсени. В края на краищата, тези необичайни занаяти, нека неидеально симетрични и гладки, изглеждат много самобытно и наистина изключително.
Сега плетением бижута от тел се занимават с множество майстори. Едни правят това, за душата и собствената си радост. Те обикновено сами да носят своите занаяти, дават ги на приятели и познати и само малка част продават. Други пък се отварят цели работилници и с успех се търгуват красиви вещицами собствено производство.

Използването на бижута от тел


Големи висулки от метална тел и камъни, ще е много ефектно изглежда по-тъмен или светъл однотонном фон. Така че на работа те могат да се носят с обикновена риза или блузкой , а също и водолазкой. Особено полезно ще изглежда бижута от тел и камъни. Такива скъпоценни пръстени, гривни, висулки, висулки може да се носи дори с нощни рокли, особено ако работата се провали майстор леко и тънко.
Добре ще изглеждат като необичайни аксесоари за почивка с разнообразни плажни и романтичными сарафанами и широкополыми шапки. Бижута от тънка тел могат да имат масивен вид или, напротив, изглежда въздух и невесомо. Достатъчно е само да изберете подходящи за вас вариант и да не се страхуват да го комбинирате с неща са в различен стил. Дори и стила casual може да се съживи и да му индивидуалност благодарение на аксесоар: например висулка от тел или гривна, надетый на ръка сетом с други, по-прости варианти, ще изглежда много необичайно и контрастиращи разгледаме по-смело. Ако имате дълга коса, можете да вземете за себе си красиво бижу за коса, тел: гребен или заколку. Това е един от най-древните начини за прилагане на този материал, като аксесоар.
Единственият повишено внимание при носенето на такава декорация може да се превърне в следното: той трябва да се пази от влага. Тъй като обикновено за производството им се използва обикновена тел и полускъпоценни камъни, то при контакт на продукта с вода, те могат да загубят и красив външен вид. Ако искате да избегнете това, купуват неща, покрита със специален защитен лак. За тях точно водата не се страхува.
Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел

Бижута от тел