• (4-04-2015, 17:52)   
  •   0   
  •  751 
href="/sites/default/files/yuvelirnye_ukrasheniya_s_naturalnymi_kamnyami.jpg">
Бижута от естествени камъни

Най-различни по дизайн на бижута с естествени камъни винаги са на върха на популярността, защото те са в състояние да направите изключителен всеки модерен образ . Цената на такива бижута, разбира се, достатъчно висока, но това е напълно оправдано. Мъже, не е тайна, че обичат с очите, а на бижута от злато, платина и сребро с естествени камъни - отличен начин да спечели разположението им, отколкото момичета активно се ползват. В същото време обеци, пръстени, браслетики и колие от искрящи камъчета - това е един от най-ефективните методи за фаворит за момиче, така че подобни подаръци от мъже не са рядкост. Златни бижута с естествени камъни може да се нарече шедьоври на изкуството бижутери, както и любовта към красотата е присъща на всички дами. Майстор умело представят тази красота, ограненную в камъните, като най-добрите бижута подаръци за всеки празник.
Естествената красота на виртуозной рязане
Повечето естествени камъни в първоначалния си вид изглеждат съвсем непрезентабельно, но красотата им по чудотворен начин е разкрита в ръцете на талантливи майстори на бижута бизнес. Създаване на бижута, изработени със скъпоценни камъни - това е майсторски умения. Той изисква от бижутери не само наличието на высокохудожественного вкус, но и огромно търпение. Именно така че стойността на много орнаменти изглежда купувачи на пръв поглед твърде скъп. Въпреки това, трябва само да мисля за усилията, изразходвани за изпълнение на дадена работа, като цената престава да бъде основен аргумент по въпроса за придобиването на изискано колие, красивите обици или оригинални пръстени.
Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни


В бижутата се използват много видове естествени минерали, но най-събират се считат за диаманти (фасетиран диаманти), сапфири, рубини, изумруди, гранати, аметисты, турмалин, опали, цирконы, топаз. До камъни органичен произход, които са на кехлибар, корали и перли, ценительницы приятно да се отнасят с не по-малко интерес. Минерални даровете на природата получават нов живот след кройка. Обработка на камъни се извършва от няколко десетки начини. Освен диамантена и изумрудено, камъни, подложени на смесени, степенна, клиновидна рязане. Има и такива видове обработка, като "круша", "бриолетта", "маркиз", "роза" и "маса". Такива начини за обработка на естествени скъпоценни минерали позволяват в целия си блясък се докаже тяхното изящество, благородство, елегантност.
Цената на бижута зависи от размера на камъка. Бижута с големи камъни - това е предмет на гордост за всяка жена. Разбира се, с цената на бижу оказва влияние и метал, което позволява да демонстрира красота на камъка. Злато и сребро - най-често срещаните метали, използвани в бижутата. Златото може да бъде и жълто, във всички нюанси, и червено, и бяло, а сребро - черненым. Златни бижута със скъпоценни камъни - това е може би най-популярни бижута, тъй като носенето им е възможно, във всяка ситуация, и с почти всички дрехи. Те допълват и всекидневни образи и вечерни рокли и ансамбли в неформалния стил.
Много момичета предпочитат да купуват готови бижута, но ако желаете да станете спечелила уникален съд, си струва да се възползват от услугите на майстори, които произвеждат бижута от благородни метали, от естествени камъни по поръчка. Ако типични продукти се характеризират с безупречно качество, бижута ръчна изработка изпълнени с духовен свят. Опитен майстор ще инкорпорира в де всички ваши желания.
Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни

Бижута от естествени камъни