• (4-04-2015, 17:52)   
  •   0   
  •  374 
Украса на главата

Украса на главата ще завърши своя образ, да го направи цялостен, а също и да привлече вниманието към лицето и косата. Много момичета избират стилни и необичайна украса на главата си, за да подчертае своята индивидуалност.
Превръзки и "
След кратък период на забрава превръзки и " отново се върнаха в модата и се наслаждаваме на своите домакини както през зимата, така и през лятото. През последните няколко сезона на особена популярност се ползват превръзки-украса на главата си с големи обемни копринени цветя. Такава превръзка, за да изглежда много женствена, тя дори може да играе основна роля в начина, ако се надета със скромен еднакво дрехи. Такива дамски украшения на главата може да се сложи на на среща , партита и изходи на светлина, но за всекидневния живот, те изглеждат твърде pretentiously. Ако искате в един обикновен ден нещо украсете си прическа, а след това препоръчваме да се обърне внимание на сатенени панделки, а също така съдържа четири, украсена с панделки от сатен. Тези женски аксесоари могат да бъдат дори много сдържан, тъмните цветове, които ще съчетаят със строг офис дрес-код. За зимата дизайнерите предлагат да не се отказват от интересни и красиви аксесоари към главата. През този сезон са особено популярни възли превръзки с етаж под напред, към които трябва да чело зашива красиво бижу. Такава превръзка, за да напомня на източна чалму и прави образ интересно и загадъчно.

Необичайна украса на главата


Красиви ориенталски орнаменти по главата и стават все по-търсени съвременни модницами. Изтънченост и чар източните красавици, както и необичайни форми на ценностите не може да не привлече върху себе си вниманието на дизайнери от цял свят. Изработени от метал или мъниста украса на главата могат чудесно да се впишат в една вечер или коктейлна начин. Разнообразие от окото, окачване, висящи на челото, щипки за коса, веригата изглеждат необичайно и в същото време, много свежи и интересни, въпреки че ориенталски жените да украсяват своите себе си в продължение на много хиляди години. Особено популярни са вериги, които закрепляются на живо проборе и окачване, спускащи се на челото на момичето. Тази обстановка трябваше да се хареса на много булки и все по-често избират вместо класическата диадеми за сватбени премени.
Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата

Украса на главата