• (4-04-2015, 18:00)   
  •   0   
  •  2685 
Индийски гривни

Индийски бижута, включително гривни - това е не просто бижута, а истинското въплъщение на вековни източни традиции. Те са създадени и продължават да се създават по-умели майстори, които влагат душата си в тези изделия от дърво, метал, стъкло.
Някои гривни се извършва от скъпи метали, например, са доста популярни индийски сребърни гривни. Но независимо от това, от какво са направени украса, то носи в себе си голямо значение за индийски жени. В тази страна на момичетата от самото раждане, ваксинирани чувство за красота и естетика, наряжая ги в светли дрехи, вплетая им в косата живи цветя и поставянето в тях на маса бижута. <>

Гривни в индийски стил


Тези бижута не винаги са предназначени за носене на китките на ръцете, доста стилно изглеждат индийски гривни за крак . Казват, че в Индия ги носят с една цел, да те на звънене уплашиш излитане змии. Със сигурност, нашите момичета преследват няколко други цели, не е прогонване, а, напротив, притягивая внимание към себе си. И внимание, най-вече от страна на мъжката половина, със сигурност ще приковывается към доброто щиколоткам, опутанным нежни влязат с украшения-гривни.
Женски индийски гривни занаятчии от сребро, злато, де ги филигранью, различни скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и емайл, смола, кости, дърво. В Индия, жените подбират аксесоари в съответствие с обичаите на своя народ, а понякога и на ръцете си напълно, от китките до лактите, украсени с ръчни влязат с украшения-гривни.
Изглежда много стилно индийски гривна с пръстен, когато гривната за изменение или на всички пръсти веднага се простират невероятната красота на верига, украсена с най-разнообразни начини. Тази обстановка е гарантирано няма да оставят никого равнодушен около вас и всички погледи ще бъдат залепени с вашите кистям.
Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни

Индийски гривни