• (4-04-2015, 18:01)   
  •   0   
  •  1035 
Обеци топки

Независимо от възрастта и състоянието на всяка жена се опитва да изглежда отлично. А нейните верни и надеждни помощници в този не лек всъщност това, разбира се, обеци. В края на краищата, декорации са не просто завършващ акорд в създаването на образ и ефективен начин за преображение: те се свеждат до минимум недостатъците на лицето, подчертават красотата на очите и се усмихва, да привличат вниманието и да предизвикват възхищение.
Сред огромен асортимент бижута шедьоври, сложни форми и материали, изгодно да се открояват, на пръв поглед прости и лаконичен обици-топчета. Изработени от злато или сребро, със скъпоценни или полускъпоценни камъни обици-топчета - това е избор от стилни и уверени в себе си жени, които знаят много за бижута бижута и знаят как да е изгодно да се подчертае достойнствата на външния си вид. Например, оригинални и невероятно красиви обици-топчета от световно известната марка Шанел или направени собственоръчно beaded.

Обици-топчета - разновидности на


Варианти на изпълнение са толкова изящни и стилни бижута много. Обици-топчета са златни, сребърни, от обикновените сплави, скъпоценни и полускъпоценни камъни. И декорации се различават по размер, дължина и начин на закрепване. Сред огромния асортимент на най-голяма популярност се ползват обеци топки, въз основа на гвоздиков, така наречените пусеты . Това е модел, когато предната част на карамфил е представена скъпоценен камък или топка от злато или скъпоценни камъни, например, опал, топаз или сапфир. Пусеты се считат за най-удобен изглед на бижута, тъй като позволяват да се регулира степента на клип обеци на ухото лоб. Освен златни или сребърни обици-топчета изглеждат еднакво добре на жени с напълно различна форма на лицето и цвят на очите. Да и на място пусеты с лъжичка, както в страната, така и в офиса.
Не по-малко актуални са дългите обеци, които са на фина веригата са монтирани кръгли мъниста. Обаче, това побързайте вечерен вариант, тъй като подобни орнаменти са достатъчно взискателни към макияжу, прическа и заедно.
Смели и екстравагантни модницам с дълъг или точно овалом лице ще оценят обеци халки с топки.

С какво се носят обеци-пусеты с бомбички?


Малки пусеты като са призовани да се подчертае женствеността и елегантността си обладательницы: с лек въздушен рокля или строг бизнес-костюм, най-важното е правилно да изберете подходящи топчета. Например, на много известни марки като Dior или Chanel предлагат момичета класически вариант - обици-топчета, където самият топчета представен черна или бяла перла. Такава прическа изглежда перфектно с бизнес-костюм и вечерна рокля. Пусетами с ярки топки от мъниста или пластмаси може да се допълни образа в стил кэжуал. Златни или сребърни топчета ще бъде подходящо в приятелски парти или романтична среща.
Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки

Обеци топки